Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyha létezik mágia és...

Hogyha létezik mágia és okkultizmus akkor olyan nagy és megosztó emberek, mint pl. Putin vagy Kim Jung Un miért nincsenek elátkozva? Biztos sokaknak szúrja a szemüket és csak egy átok aztán barátunk meghal egy kisebb-nagyobb betegségbe.

Figyelt kérdés
Arról nem is beszélve, hogy elvileg a nagyhatalmak és a háttérhatalmak tisztában vannak ezzel a tudással, sőt rejtegetik előlünk.

2022. aug. 4. 10:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Isten próbára tette Ábrahámot a fiával, de nem ölte meg (nem bírtam kiolvasni a nevét rendesen, de Ábrahámról van szó, nem?) Jézus önmagát adta, ő döntött úgy.

Abban az időben természetesek voltak a háborúk, azok nélkül nem lehetett volna fennmaradni, és a zsidóknak föld kellett, mert anélkül végül meghaltak volna, és Istennek akkor még az volt az 1. hogy betartsa az Ábrahámnak, és egyebeknek tett ígéretét.

És végül: Sátán nem csak egy embert ölt meg: hozzá kötődik az összes gyilkosság és öngyilkosság a történelem folyamán, amit ne akarjunk megszámolni.

2022. aug. 6. 12:57
 32/38 A kérdező kommentje:

Azt mondjuk tény, hogy Isten több embert ölt meg, mint Sátán, nem is kevéssel.

[link]

2022. aug. 6. 14:07
 33/38 anonim ***** válasza:

31-es Yhwh elött rendesen pogány civilizációk léteztek, aztán megjelentek a Zsidók és mondhatni a Héber vallassál, a Kereszténységgel és aztán az Iszlámmal leigázták a világot. YHWH-hoz köthető az összes gyilkosság és nem a Sátánhoz. - amit ne akarjunk megszámolni.

Az hogy a YHWH maga a sátán - azért kis "s" mert nem a valódi Sátánról van szó, hanem a hamis Bibliairól aki maga YHWH, tehát minden amit YHWH mond, a sátánról az ő maga.

Én 10 évig voltam keresztény, ez egy pszichedelikus energia őrvény, amit nehéz megérteni és ezért nehéz kitörni belőle. Én pontosan tudom, hogy a két Bibliai szereplő a sátán és YHWH egyazon entitás, így zavarja össze az embert, így alakítki egy pszichedelikumot, hogy ez a két fél, a sátán és YHWH "egymásra mutat" mint ellenségek, persze a valódi Sátának semmi köze a bibliához és az abban szereplő sátánhoz.

Talán tökéletes példa a rasztafarianizmus mely szintén a zsidók/keresztények pszichedelikuma. Ha elolvasod a bibliát tudod, hogy azért pusztult el Babilon mert "Liberális" volt. De rasszták, annak ellenére hogy Judáról és a zsidó békéről énekeknek (lásd: Judah-riddim) Babilont már nem a liberalizmussal, hanem a korrupcióval hozzák összeköttetésbe. Persze tudjuk hogy az a "Nagy Babiloni fogság" valójában nem fogság volt, hanem őket elűzték Jeruzsálemből, Babilonba. - Ez után pusztult el Babilon.

2022. aug. 6. 23:41
 34/38 anonim ***** válasza:

32

Isten azért ölte meg őket, mert vétkeztek, gyakran nem is kicsit. Még figyelmeztette is őket! (Pl Lótékat meg akarta menteni, és megmondta, hogy ne nézzenek hátra!) Akkor még nem halt meg Jézus minden bűnük helyett, és így nem is lettek eltörölve, hanem még volt a súlyuk. Isten maga az igazság, így igazságosan kellett ítélnie. Valamint, akkoriban az emberek között is fegyelmet kellett tartani. Ha ma megszeged a törvényt, már csak börtönt kapsz, de akkoriban halálbüntetés járt. Ha Isten nem büntette volna meg őket, nem tartották volna a törvényt egy idő után. És akkor mind elvesztek volna

2022. aug. 9. 01:07
 35/38 anonim ***** válasza:

Tehát.

33

Hamis! A zsidók nem öltek fölöslegesen. Akkor öltek, ha az életük függött tőle (ha megtamadták őket, vagy ha otthon kellett nekik), dehát akkoriban azért nem adtak ingyen földet es nem tárgyalták meg a háborút az EUval.... Mindenesetre a keresztényeket ÜLDÖZTÉK ÉS IRTOTTÁK, évezredeken keresztül, néhol még ma is ezt teszik. Ezek a gyilkosságok egyértelműen a sátánhoz köthetőek. A keresztes háborúban valóban a keresztény egyház hirdette a háborút, DE. Ez nem Isten hibája, hanem az emberé, ugyanis az egyház és az állam összefort, és ami az állam érdeke volt, az az egyházé is, valamint a katolikusok abban az időben eléggé letértek az útról (hála sátánnak)-(ezért jöttek a protestánsok).- Tehát végeredményben mégis csak a sátán hibája volt az az annyi de annyi gyilkosság, amit ne akarjunk megszámolni

Tudod, én 13 éve vagyok keresztény elvileg, gyakorlatban soha nem voltam valami nagy, Szent, tökéletes hív. Bennem is felmerültek ugyanazon kérdések, melyeket te leírtál, és soknak az igazi válaszára csak most jöttem rá. Mindenesetre: a keresztények közt télleg ban olyan, aki telleg kissé pszichedelikus állapotban van (persze, emberek, sok baj van velük). De én is keresztény vagyok (mégha eléggé rossz is), a legjobb barátnőm is, és én is, ő is, érzékenyek vagyunk pszichológiai értelemben, de soha nem éreztem még se magamon, se rajta azt a pszichedelikus örvényt, még csak nyomát sem, sőt: én igyekszem nyitott szemmel járni. Ott cáfolok rá mindenre, ahol csak lehet. Rengeteg vallás után érdeklődtem. Soha nem tagadtam meg semminek a tanulmanyozását sem, még akkor is, ha közé sem volt Istenhez. Gyakran beszélgettünk a barátnőmmel, hogy ez miért van így, ez miért van úgy, együtt kerestük a válaszokat, és találtunk is. Azért vagyok még mindig itt. Azért van még mindig mellettem. Isten él. Nem vagyok vmi nagy hívő, de annyit mondok: Isten él, és nem gonosz.

Heh, a rasztafarianizmus 1900as évek furcsasága, ahol egy császárt kezdtek el a szentháromság egyik tagjaként tisztelni, nem? Vagy legalábbis én ezt hallottam róluk..

Ja, és lehet, hogy nem láncokkal tartották fogva őket Júdában (bár azt honnan veszed am?), de simán meg is fenyegethették őket "kissé". Valamint ahol a liberalizmus, ott néha a korrupció is felutheti a fejét. Ahol nem, ott is.

2022. aug. 9. 01:17
 36/38 anonim ***** válasza:
Gyógyszered amúgy mióta nem szeded Kérdezo?
2023. jún. 18. 19:36
 37/38 anonim ***** válasza:

Azt hiszem én erre tudok választ. Meg is írom :

1 - A kormányfőknek vannak para képességű segítőik, akik megvédik őket. Ezt cikkek hozták le, könyvekben is megírják. Már az első pár hozzászóló is írta

2 - Átkozni úgy nagyon nehéz, hogy sok ember az ellenkezőjét akarja és küldi a szeretet energiát. Amikor egy ember átkoz, akkor egyféle erő hat a kiszemeltre. viszont egy miniszterelnöktől rengeteg ember függ ; bizalmasai, barátai, több társadalmi réteg. Pl Orbánért is nagyon sokan imádkoznak. Maga Orbán is mondta és meg is köszönte. Nem véletlen jár templomba, ami leveszi az átkot részben. Egy nyugdíjasnak élete végére nagyon sok spirituális ereje van, az imája többet ér egy átoknál

3 - Putyinnál az a helyzet, hogy ő valóban lehet meg is halt. Minden esetben más az arca. A brit hírszerzés hivatalos kijelentése alapján ők likvidálták és tették a hasonmásuk a helyére. Az oroszok ezt megtudták és egy klikk az ő hasonmásuk tették vissza [link]

2023. jún. 18. 20:42
 38/38 Logaan válasza:

Kérdezném a 10-estől:,,

Megírták könyvekben még a 90-es években, hogy a miniszterelnököknek vannak paraképességű embereik, akik védik a mágia ellen"

Milyen könyvekben?

2023. aug. 12. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!