Lehet bajom belole?
Egyik baratom szeretne szerelmikotest csinalni, meg mindenfele magiat kiprobalni,
(ugyanis most talaltra nagyija regi varazsigeskonyvere)
ehhez szuksege van egy "kovenre", azt hiszem ezt a szot hasznalta.
Megkert ra, hogy en is a tagja legyek.
ram ez hozhat barmi negativ dolgot?
nem biztos h hazudik. engem is kértek már fel koven tagnak.
a lényeg h mindig legyen nálad a telód s tudd h hova mentek, hol vagytok s h hova tudsz menekűoni ha olyan emberekkel vagy.
én rendesekkel voltam, de egyszer totál bepöccentem s inkább leléptem.
Amíg csak a leírt szavakat puffogtatja, addig semmi bajod nem lesz tőle, mivel nem fog történni semmi. A varázsigék önmagukban teljesen haszontalanok, ha nincs mögötte a szükséges energia, amit az adott ember tesz bele.
Másrészt nem kell semmi ilyenhez semmilyen coven. Az arra jó, hogy több ember rakja bele a dologba a saját részét, hogy erősebb legyen a varázslat, de ugyanúgy megtehető minden egyedül is. Azt fogja várni tőled, hogy legyél ott vele, mikor ilyeneket csinál és csináld vele te is, vegyél részt benne. Azt már te tudod, hogy belefér-e, hogy elmész vele és max. imitálod a dolgot, mintha egy verset olvasnál fel, de gondolatban máshol jársz, vagy félsz tőle eléggé ahhoz, hogy inkább kerüld az egészet. A helyedben én kerülném, ha így állsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!