Az esetleges mellékhatások talán kellemetlenebbek lehetnek.
De amikor mész oltásra az orvos, vagy valaki előtte úgyis rákérdez, akkor mond el neki ugyanezt, ő tuti mond.
2022. máj. 2. 13:09
2/11 anonim válasza:
Már alapból az oltástól is lehet bajod, de amúgy meg nem sok orvos szokott ide írogatni.
2022. máj. 2. 13:10
3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem halaszthatom el az oltast semmikepp, igy nem tudom elmondjam e neki hohy picit megfaztam
2022. máj. 2. 13:13
4/11 anonim válasza:
3
Mindenképp mondd el, amúgy szinte biztos hogy megkaphatod, én fülgyulladással megkaptam amire szedtem antibiotikumos cseppet is.
Ez már fél éve volt, azóta nem nőtt ki a harmadik kezem, vagy hasonló... :D
2022. máj. 2. 13:16
5/11 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi természetem van. Miért ennyire halaszthatatlan az az oltás, elárulod? Privátban is jó, de esküszöm érdekel.
2022. máj. 2. 13:16
6/11 anonim válasza:
Én is megfázva oltattam és semmi baj nem lett belőle! Csak ha lázas vagy akkor nem adják be az oltást, egy láz nélküli megfázás esetén beadják!
2022. máj. 2. 13:24
7/11 anonim válasza:
Én is náthásan oltattam és semmi baj nem lett belőle, de lázas igaz ne légy, az fontos, illetve persze jelezheted amikor oltanak, de engem is beoltottak.
2022. máj. 2. 13:29
8/11 anonim válasza:
Ha magadba döfeted azt a vackot, akkor neked már úgyis mindegy! Ne aggódj a megfázás miatt.
2022. máj. 2. 13:30
9/11 anonim válasza:
Mondjuk számomra érthetetlen: senki nem gondolkozik el azon, hogy tök mindegy milyen állapotban vagy, akkor is beoltanak mindenképpen? Tényleg nem szólal meg a piros vészvillogó?
2022. máj. 2. 13:31
10/11 anonim válasza:
A tüsszögést nem lehet eltitkolni, mert ha jön az inger, akkor bumm. Amúgy ha politikai oldalról nézzük, akkor tény, hogy májussal bőven beleértünk abba az időszakba, hogy elrajtolt a tavaszi-nyári szezon, most nem annyira élet-halál az oltás. Gondolom szeptember végétől-október elejétől tér majd vissza.(akkorra lemegy a teljes nyári-kora őszi rendezvénysorozat összes tagja, és beindul a szürke, esős, majd havasesős, majd havas, szóval a hideg időszak...)
Ha muszáj, akkor nincs mit tenni, de ha egyet is tüsszentesz az oltóember előtt, szerintem nem fog beoltani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!