Valaki tud nekem működő szerelmi kötést ajánlani?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne! Midegy, hogy milyen csak működjön. Küldhetittek akár priviben is.2022. júl. 15. 22:43
11/30 anonim válasza:
#10 Ez nem divatos manapság.
A logikus lépés az lenne, hogy figyelj Dezső, bejössz (ugye egyenlőség van, a nők is kezdeményezhetnek), mit szólsz?
a) Bejövök Dezsőnek - örülök
b) Nem jövök be Dezsőnek - nem örülök, de tudomásul veszem és próbálom magam túl tenni Dezsőn, és mindenki boldogan él amíg meg nem hal.
12/30 anonim válasza:
11~ Én kezdeményeztem! 😄 Nem tudom mai napig, hogy honnan vettem a bátorságot. Egy rövid ideig azzal áltattam magam, hogy kellek neki. Mármint Dezsőnek! 😅 De nem kellettem, de túl vagyok rajta! Később rájöttem hogy valójában nekem sem kell ő! Kinek kell egy gyerekes apa? A gyerek úgysem fogadott volna el engem. És ezt a Dezső hamarább tudta mint én. De nem haragszok rá, és magamra sem.
13/30 anonim válasza:
#12 Dezső és Dezső között is van különbség :)
Egyébként én csípem a "mostohámat" :)
Egyébként piros pont, hogy korrekten meg tudtátok oldani a dolgot :)
14/30 anonim válasza:
Próbálkozz, valaki hozzá értőnél!
16/30 anonim válasza:
Az igazság az,hogy olcsó húsnak híg a leve nagyon igaz ez a mondás a olcsón megcsinálom neked semmit nem èr ès az olcsó csak elsőre olcsó nagyon sokba került a végére ha összeadok mindent ráadásul csak a hónapokat húzta de eredènyt nem.semmi nem változott èn nem ajánlom az olcsóságokat,mert igen csak rafizetsz a végén ès mire èszhez kapsz többet fizetsz ki mint aki ért is hozzá és többet is kér. Érdemes megfontolni.
19/30 anonim válasza:
Nekem sikerült fontos hogy a megfelelő szakember csinálja, nagyon nehéz eset volt de sikerült
20/30 anonim válasza:
19-es#
Ki csinálta?Mit jelent a nehéz eset?Megírhatod priviben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!