Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki tud nekem működő...

Valaki tud nekem működő szerelmi kötést ajánlani?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne! Midegy, hogy milyen csak működjön. Küldhetittek akár priviben is.

2022. júl. 15. 22:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
59%

#10 Ez nem divatos manapság.

A logikus lépés az lenne, hogy figyelj Dezső, bejössz (ugye egyenlőség van, a nők is kezdeményezhetnek), mit szólsz?

a) Bejövök Dezsőnek - örülök

b) Nem jövök be Dezsőnek - nem örülök, de tudomásul veszem és próbálom magam túl tenni Dezsőn, és mindenki boldogan él amíg meg nem hal.

2022. júl. 18. 14:19
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
11~ Én kezdeményeztem! 😄 Nem tudom mai napig, hogy honnan vettem a bátorságot. Egy rövid ideig azzal áltattam magam, hogy kellek neki. Mármint Dezsőnek! 😅 De nem kellettem, de túl vagyok rajta! Később rájöttem hogy valójában nekem sem kell ő! Kinek kell egy gyerekes apa? A gyerek úgysem fogadott volna el engem. És ezt a Dezső hamarább tudta mint én. De nem haragszok rá, és magamra sem.
2022. júl. 20. 21:35
 13/30 anonim ***** válasza:
84%

#12 Dezső és Dezső között is van különbség :)

Egyébként én csípem a "mostohámat" :)

Egyébként piros pont, hogy korrekten meg tudtátok oldani a dolgot :)

2022. júl. 20. 21:40
 14/30 anonim válasza:
100%
Próbálkozz, valaki hozzá értőnél!
2022. aug. 8. 01:42
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. aug. 11. 14:55
 16/30 anonim ***** válasza:
74%
Az igazság az,hogy olcsó húsnak híg a leve nagyon igaz ez a mondás a olcsón megcsinálom neked semmit nem èr ès az olcsó csak elsőre olcsó nagyon sokba került a végére ha összeadok mindent ráadásul csak a hónapokat húzta de eredènyt nem.semmi nem változott èn nem ajánlom az olcsóságokat,mert igen csak rafizetsz a végén ès mire èszhez kapsz többet fizetsz ki mint aki ért is hozzá és többet is kér. Érdemes megfontolni.
2022. aug. 11. 14:57
 17/30 anonim ***** válasza:
81%
Tudok.
2022. aug. 11. 15:00
 18/30 anonim ***** válasza:
Igen, tudok
2022. szept. 10. 10:06
 19/30 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült fontos hogy a megfelelő szakember csinálja, nagyon nehéz eset volt de sikerült
2022. szept. 13. 09:41
 20/30 anonim ***** válasza:

19-es#

Ki csinálta?Mit jelent a nehéz eset?Megírhatod priviben is

2022. szept. 13. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!