Egy éve csináltattam szerelmi kötést. Majd később fekete esküvőt. Nektek milyen mellékhatások vannak?
Nincs keresztény isten, jó lenne ha ezt elfogadnád.
Igen, biztosan el fogom fogadni hogy nincs keresztény isten, mert a gyakorikerdesek.hu oldal 11825598. számú kérdésének 31. válaszolójának deviáns gondolatai vannak, és ezt a megjelölt számú kérdés alatt le is írta.
Aztán hány ilyen ateistáról hallottam már, meg láttam is a saját két szememmel, hogy életük válságos pillanataiban (súlyos betegség, hozzátartozó közelgő halála) térden csúszva, zokogva imádkoznak a "nem létező" keresztény istenhez.
Nem vagyok ateista plusz semmi bizonyítékod sincs az istenedre.
Nem kell itt bohóckodnod, meg mi is megtérünk első felszólításra, nem lehet ez egy kicsit hipokratának hangzik tőled? 😵
És pont azt hozod fel, hogy amikor a halálától fél az ember csak akkor csúsznak a hitbe?
Innen lászik hogy csak az emberek félelmét akarja a kereszénység kielégíteni, nem pedig az igazságról szól.
De a rabszolgaság is jó szerinted, vagy nem?
Tapasztalataim azóta:
- nem jött össze, vagyis vissza nyalt a fagyi. (nem írt, nem hívott, semmi közeledés)
- volt 2 nőgyógyászati műtétem 3 helyen méhszálysebek
- térd műtét
- gangilon ciszta szintén láb műtét
- durva szájsebészeti műtét
- anyagilag szinte csőd vagyok, napi egy pár virsli
- munkanélküliség
- beteg anyuka
Sajnos a nőgyógyászati ismétlésre vár. Fogam meg húzni, implantálni kéne.
Az egész egészségem teljesen elvesztettem. Nincs bennem semmi szexuális vágy.
Konzekvencia: Minden embernek van szabad akarata, és tilos ebbe bele kontárkodni.
KI kell várni a megfelelő társat, akit a sors elénk túl, akár szekéren is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!