Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Egy éve csináltattam szerelmi...

Egy éve csináltattam szerelmi kötést. Majd később fekete esküvőt. Nektek milyen mellékhatások vannak?

Figyelt kérdés
Szívesen cserélnék tapasztalatokat, tabuk nélkül.

2022. júl. 9. 22:14
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
57%

1-es -től kérdezem

Mennyi idő alatt hatottak, amiket te csináltál ?

2022. júl. 10. 11:59
 12/38 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon egészséges kapcsolat lehet a tiétek.

Szerintem a mellékhatása a boldogtalanság.

2022. júl. 10. 21:07
 13/38 A kérdező kommentje:

Valójában 15 éves korom óta nincs olyan életem, amit szerettem volna megvalósítani. Folyamatosan azt érzem, nekem nem lehet jó...nem lehetek boldog stb.

Legfrissebb mellékhatás: anyámat be kellett vinni a kórházba. Mondjuk előtte is voltak dolgai, de már be is sz**ik és pi***l is.

Nem hiszem ennyi rossz csak úgy jön.

Összességében azt mondanám: lehet valamit csináltak a jósok, de el baltázták, és ellenem fordult.

2022. júl. 11. 04:17
 14/38 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező, nem, ez a karma. Ugye tudod hogy működik? ha te ártasz másnak, akkor a sors elintézi hogy veled is rossz dolgok történjenek.
2022. júl. 11. 05:13
 15/38 anonim ***** válasza:
56%

Anyukád állapota nem a te hibád. A világ sajnos ilyen, vannak betegségek.

Azért érzed, hogy nem lehetsz boldog, mert szabotálod a saját boldogságod. Senkinek sem Hawaii az élet, meg kell tanulni együtt élni a szar dolgokkal. Ne legyél a saját magad ellensége. Engedd el ezeket a jóslásos hülyeségeket.

2022. júl. 11. 11:55
 16/38 anonim ***** válasza:
38%
Bárki akit ismertem és ilyen kötést csináltatott rövidesen valami komoly egészségügyi változást tapasztalt de súlyosat, mint rák, sclerózis, cukorbetegség.
2022. júl. 11. 17:57
 17/38 anonim ***** válasza:
68%

Annak is vannak egészségügyi gondjai, aki nem csináltatott semmilyen kötést. Semmi kapcsolat a betegség és a kötés közt.

A következmény sokkal természetesebb és lényegében következik magából a kötésből: boldogtalan a párkapcsolat. Aki kiegyensúlyozott kapcsolatban él, annak nincs szüksége ilyen alternatív megerősítésekre. A kérdező is érzi, hogy ez a párkapcsolat nem erős, nem jó és ezért akarta ilyesmikkel erősíteni, csak ez éppen látszat megoldás. Nem fogja megoldani a problémát, a szőnyeg alá sepri. Sajna ezekkel a problémákkal szembe kell nézni és le kell küzdeni. El kell fogadni azt is, ha nem passzoltok egymáshoz.

2022. júl. 11. 18:04
 18/38 A kérdező kommentje:

A volt házastársam megcsalt, ő azóta teljesen boldog, semmit nem bánt meg. Van egészsége, jó munka, új házastársa. Az ő karmája mikor csap le ? Vagy a karma is válogat ?

Karma = kifogás, lélek megnyugtatása

2022. júl. 11. 19:24
 19/38 A kérdező kommentje:

Lemaradt: + pénze, háza, autó, minden vagyona van, amiről mindig is álmodozott. Ergó az összes földi javakban úszik, pedig komoly/súlyos bűnt követett el. Házasságtörés, megbánás nélkül!!!

Na, kérek egy bebizonyított magyarázatot! Én meg ezeket az embereket fogom megátkozni, akik ellopták a pénzem.

2022. júl. 11. 19:28
 20/38 Tudi333 ***** válasza:
55%
Igazad van kérdező! Ennyit a karmájukrol. Ez csak önnyugtatásra való, semmi másra! Mindent meg lehet vele magunknak magyarázni, hogy jól van úgy, ahogy van. Hát ha nekük jól van, akkor egészségükre, de ne akarják ráerőltetni másokra a teóriájukat, mert ez nem más csak teória.
2022. júl. 12. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!