Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A menstruációs vér hatásos...

A menstruációs vér hatásos szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 20:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
19%

A Rózsika itt olvasott gy-k-n pármarhaságot és így született meg ez a tévhit. Pofonegyszerű a filozófiája ennek az egésznek. Ezért terjeszthettem el olyan sikeresen ezt az egészet. Férfi vagyok. És mint minden férfinak élénk a fantáziám. Egy nő 3 féle képpen tud megfogni egy férdit: A gyomrán keresztűl, a farkánál fogva vagy pedig a puncijával. Na ha ezt a hármat összekombinálod, akkor ott van a szóban forgó módszer a szerelmi kötésre. na de most leegyszerűsítem a dolgot és még hatékonyabbá teszem: Pisi. Elég pár csepp az italába vagy a levesébe. Nem tudatosan, hanem tudat alatt váltja ki a kívánt hatást. Csak azt veszi észre, hogy fülig szerelmes lett beléd, attól, hogy te belepisiltél a poharába, anélkül, hogy ennek a tudatában lenne. Nem kell többé 4 heteket várni a csodaszerre, hiszen naponta van belőle. Nyugi, nem fog bele halni, rosszul sem lesz tőle, hanem nemes egyszerűséggel fülig szerelmes lesz beléd a kiválasztott Úriember.

Nincs ebben semmi trükk és semmi varázslat. figyeld meg az állatvilágban is gyakorlatilag ugyanezt teszik az állatok. Na Bumm Rózsika pedig benyalhat, mert én terjesztettem el ezt a dolgot és most megfejeltem és gyakorlatilag 28-szor hatékonyabbá és egyszerűbbé tettem a módszert. Az egész nem más, mint biológia, kémia, biokémia, pszichológia és neurobiológia némi evolúciós ismerettel és kultúrák ismeretével. Ja és személyes tapasztalat kutatás és tesztelés után biztosan állíthatom, hogy ez a módszer nem hogy 100%, hanem több száz %-kos lehet, attól függően, hogy hányan f@szi eszik a főztödből. Ám vigyázz, mert a nőknél ugyanígy ellenségességet váltasz ki, úgyhogy nehogy belepisilj a menza levesbe. Nincs mit, szívesen, akibek emilyen modernkori varázslatra van szüksége, fordúljon bátran hozzám és kifőzünk valamit. Ja és srácoknak van egy rosz hírem. fordítva a művelet a csajoknál nem működik. Nekünk megmaradt a jó öreg pénz. De ne a forinttal hódítsatok, hanem stabilabb valutával az infláció miatt, illetve az arany , ami kiváltja még ezt a hatást a csajoknál. Sajnos ez van.

Szóval ez a 7-es számú igazat beszélt, ha pedig nem hiszitek, próbáljátok ki bátran és rájöttök, hogy nem kamuztam. Ennyi. Azért hízelgő, hogy az elavult módszerem bele kerűlt egy könyvbe. Ezen már egy hete röhögök.

2022. júl. 15. 22:40
 12/12 anonim ***** válasza:
19%
Bármilyen hülyeségről lehet írni könyvet, de hogy ki is adják...
2022. júl. 16. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!