Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vajon létezhet ilyen?

Vajon létezhet ilyen?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam arról van-e igazi jós aki tényleg megtudja mondani a frankót és nem ilyen gagyi tv-ben levő merlin meg a stb kóklerekre gondolok..hanem olyan embere aki hogy is mondjam,inkább "LÉLEK LÁTÓ" aki már tudja amikor tölle pár méterre vagy hogy mik rejlenek benned és még megsem érintett,igazából ilyen hiperérzékeny emberre gondolok aki a bölcsesség letéteményesse..sokat hallotuk már azt a mondatot: "VAN BENNE VALAMI" ezt a valamit meglátni szerintem erre nem sokan képesek,pl: Te benned is ki tudja milyen rejtett képességek vannak,és ki tudja milyen és mekkora energia tartalékaid vannak..Van ilyen ember aki ezt megérzi és megtudja mondani neked? Vagy csak ez délibáb? Szivesen találkoznék egy ilyen emberrel..Biztos nincs elszálva az ilyen magától..Hisz a jó cél vezérli akkor az ilyen embert,bizalmat sugározni valakinek,az nagyszerü dolog..
2010. szept. 19. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Vannak ilyenek es valoban nagyon alazatosan elnek, mivel Nekik ez a sors feladatuk.

De ezek az emberek viszont nem josolnak, inkabb utmutatast adnak arra vonatkozolag, hogy hogyan tudsz javitani a jelenlegi helyzeteden.

2010. szept. 19. 15:25
 2/4 A kérdező kommentje:
igen ilyenre gondoltam
2010. szept. 19. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
nem
2010. szept. 19. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Igazat adok az első válaszolónak!
2011. máj. 3. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!