Mi a véleményed Pleja munkásságáról?
...egy külföldit majmol...már nem tudom annak a pontos nevét..
facebookon írofattam vele.
a lényeg h ő maga ismerte be h sok pénzt keres az idiótákon, akik mindent elhisznek amit csak mond. akár hiszed, akár nem.
abban hiszel amiben csak akarsz.
de különben mindennek utanna lehet nézni. s ha valahol több infót olvasol, akkor abban hiszel. mindenki ilyen. Legalabbis az átlagemberek. Nemigazán ralálkozhattál ez előtt más spiritiszta dolgokkal.
Grabovojt emlegeti legtöbbször, ő van kiírva a honlapjára is.
Hát olyan spirituális dolgokkal, amiket Pleja állít tényleg nem találkozhatsz akárhol, és sajnos terjednek.
pedig csak skizofrén a csaj.
az első videói nagyon rossz minőségűek. sok földönkívülit látott állítólag. de ha valaki valamiféle kiválasztottnak vagy küldöttnek vallja magát, azt elvileg skizofrénia miatt bezárják a vigyorgóba.
amúgy van egy videója amiben elmond egy bolygó tájat s egy lényt stb. na azt pont egy híres könyvből vette, amit meg is filmesítettek. leginkább a filmből idézett, mert egy leírásban különbözött a könyvből.
régen olvastam s néztem már. nem tudom pontosan a címét.
de mindenki abban hisz amiben csak akar. jó szórakozást hozzá!
Nem kell sokat próbálkoznom, hitelteleníti ő saját magát.
Mondjuk reptilián az pont nem vagyok, semmilyen hüllő vonásom nincs. Ellenben Pleja Rh-, csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!