"- Sokkal jobban kontrollálom magam mostanában. Tarot kártyákat olvasok, asztrológiával foglalkozom, mindenféle metafizikai gyakorlatot és meditációt végzek. Újholdkor és teliholdkor szertartásokat végzek... például kiöntünk néhány csepp vért, és iszunk belőle..."
Aki ért hozzá, a meditáció és a vérivás mennyire jön össze egymással? Én úgy tudtam, hogy a vériváshoz inkább démonidézés illik például. Vajon Megan Fox boszorkány lehet, vagy inkább sátánista és nincs is egyedül ezzel Hollywoodban? Te mit gondolsz?
Azt, hogy nem a blikkből kéne tájékozódni és a külföldi társaitól, mert az ilyen lapok a felháborodás és a kattintás generálására mennek rá. Sokszor nem is készítenek valódi interjút, csak kamuznak; járt így már magyar híresség is. Azt sem szabad elhinni nekik, amit kérdeznek.
2022. ápr. 28. 01:28
2/17 A kérdező kommentje:
Nem a Blikkből? Elnézést, akkor itt egy Indexes cikk róla:
Ez már megfelelő forrás? Attól még, hogy a Blikkben írják meg a hírt, nem azt jelenti, hogy nem igaz. Honnan tájékozódjak akkor, az Élet és Irodalomban nem írnak Megan Foxról. Nem kell ilyen betonp*csának lenni. A kérdésre meg nem válaszoltál.
2022. ápr. 28. 01:46
3/17 anonim válasza:
De válaszoltam, csak te nem tudsz szöveget értelmezni, hisztikriszti.
2022. ápr. 28. 02:29
4/17 anonim válasza:
Szerintem nem sátánista. Ahogy többször olvastam ( bár lehet ez is csak bulvár ) szeret polgár pukkasztó dolgokat tenni. Nem vagyok nagy híresség követő fan. De ez nem tűnik ilyennek, szerintem csak jelenleg így érzi magát jól és ennyi . Furcsa, de nem kell ebbe többet képzelni szerintem . Nem feltétlen pártolom, de végül is azt tesz amit akar :) Neki van ideje ilyesmit kitalálni , tenni , tegyen úgy :) Ha őket ez pörgeti fel , engem nem zavar :D
2022. ápr. 28. 03:47
5/17 anonim válasza:
Nem tudom de a FOX az egyedüli olyan szó az angol abcben aminek a szám értéke 666
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!