Nagyon sok pénzt gazdagságot lehetséges be vonzani?
Figyelt kérdés
Mert azt olvastam az univerzum megadja amire vàgyok. De ahhoz el is kell hinnem hogy nekem az jár, és nem csak vágyakozni rá. Valóban igaz lehet ez? Be lehet vonzani a sok pénz a gazdagságot? Mert nekem elegem van a sanyarú sorsomból itt vagyok 30 és nem is éltem semmit mivel nem is nagyon telik sok mindenre. Csak is a sok pénz lehet a megoldás erre már rájöttem. Igazam van vagy igazam van? Hogy lehet kérni ti szerintetek hogy az univerzum tegyen meg mindent értem hogy ez sikerüljön. Nyilván megteszem én is amit csak tudok.2022. ápr. 15. 17:05
11/15 anonim válasza:
Az Univerzumtól nem jár senkinek semmi. A buta könyveknek nem kell hinni.
Az első lépésed az lenne, hogy boldog vagy így is és megérted, mennyi mindened van most, ebben a pillanatban.
12/15 anonim válasza:
Az egész ezotériázás egy nagy pénz lehúzás, pont az olyanok számára találták ki mint te, aki belefáradt a rendszer igazságtalanságaiba, hogy még véletlenül se lázadj a rendszer ellen, sőt szeretettel fogadd el, hogy kizsákmányolnak. Én is bedöltem ennek, nem vagyok rá büszke, egy valag pénzt költöttem különböző ezoterikus tanfolyamokra, és jósokra, és semmivel nem lett jobb az életem, sőt még rosszabb lett.
13/15 A kérdező kommentje:
Én nem költöttem semmi ilyesmire. Interneten olvastam hogy létezik a vonzás törvénye.
2022. ápr. 17. 14:34
14/15 anonim válasza:
Az ötös lottó is létezik, és az még jobban kézzel foghatóbb.
15/15 anonim válasza:
Pl. ötös lottón 1:5milliárdhoz az esélyed rá
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!