Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nagyon sok pénzt gazdagságot...

Nagyon sok pénzt gazdagságot lehetséges be vonzani?

Figyelt kérdés
Mert azt olvastam az univerzum megadja amire vàgyok. De ahhoz el is kell hinnem hogy nekem az jár, és nem csak vágyakozni rá. Valóban igaz lehet ez? Be lehet vonzani a sok pénz a gazdagságot? Mert nekem elegem van a sanyarú sorsomból itt vagyok 30 és nem is éltem semmit mivel nem is nagyon telik sok mindenre. Csak is a sok pénz lehet a megoldás erre már rájöttem. Igazam van vagy igazam van? Hogy lehet kérni ti szerintetek hogy az univerzum tegyen meg mindent értem hogy ez sikerüljön. Nyilván megteszem én is amit csak tudok.

2022. ápr. 15. 17:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

Válaszolnék, de ehhez az univerzumnak pénzenergiákat kell áldoznod, sajnálom az univerzum csak így engedi, hogy ezt megválaszoljam. Privátban írj a számlaszámért, amire utalnod kell a válaszom árát, hogy így mutass áldozatot az univerzumnak.

Mihály mágus, fényjáró, plejádi fényküldött voltam

2022. ápr. 15. 17:12
 2/15 anonim válasza:
58%

Én is olvastam, ehhez eléggé hasonló, motivációs könyvet.

Bár a bevonzást én ennek ellenére is hülyeségnek találom,viszont a motiváció,amit ezek a könyvek/hanganyagok adnak,azok jók lehetnek, persze ezt fennt is kell tartani, nem véletlen ekkora biznisz a motivációs könyvek/előadások stb.

Inkább sok meló ( legyen az mentális vagy fizikai ),mellette még több kitartás és persze élvezd amit csinálsz, ez a titka inkább szerintem.

Nem hiszem, hogy a bevonzás maga működne.

2022. ápr. 15. 17:21
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

Magdi nem rokonod véletlenül? Kérdezd már meg tőle, légyszíves, hogy HOL A TÁVIRÁNYÍTÓ MAGDI?!, köszi.

🤣😃

A kérdésre a válasz: NEM

2022. ápr. 15. 17:56
 4/15 anonim ***** válasza:
41%
3# azt én is szeretném tudni nekem is eltünt vagy ha lehet kérdezzük már meg az univerzumot hogy nem e vesz egy újjat
2022. ápr. 15. 18:06
 5/15 Grimfox ***** válasza:
71%
Nem igaz ilyen formában. Ha már van pénzed, lehet vele több pénzt csinálni. Nem véletlen született az a mondás, hogy a pénz pénzt szül. Az univerzum nem adja meg amire vágysz. Akkor sem, ha igazán elhiszed, hogy az neked jár. A vonzás nem így működik. Ha ez így működne, pillanatok alatt káoszba hanyatlana az emberiség. Az univerzum pártatlan, nem kivételez. Akin úgy látszik, kivételezett, azzal sem az univerum bánik nyájasan, hanem kisebb, földközelibb dolgok hozták össze a szerencséjét.
2022. ápr. 15. 18:32
 6/15 anonim ***** válasza:
37%

Ha te 30 évesen ilyen vagy, amilyennek tűnsz, ott valami nagy probléma van.

Szerintem az alapoktól kellene kezdeni az építkezést, ha jobb sorsot szeretnél.

Ha most elkezded, és jól csinálod, ez olyan 10-15 év lesz. Kemény munkával.

2022. ápr. 15. 18:46
 7/15 anonim ***** válasza:
8%
Ne csesszétek már el az üzletet a Radiccsal.
2022. ápr. 15. 20:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg olyan jómódú ember van, aki ugyanakkor nem valami intelligens. Ki tudja, lehet hogy ők a vonzás törvénye által gazdagodtak meg.
2022. ápr. 15. 21:23
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
En inkább azt szeretném bevonzani hogy szülessek ujja egy gazdag családban… mert ebben az elcseszett eletben semmi más nem számít.. kamaszkorom óta undorral nézem azt hogy elkényeztetett kis majmok beleszuletnek a milliókba és mit meg nem engedhetnek maguknak… meg nem fognak azért bántást kapni az iskolában hogy az ő szüleik nem viszik el őket luxus nyaralásra minden évben, mert én ezt megkaptam 14 évesen… na ha valaki erre tud valami fekete mágia hókuszpókuszt, ossza meg.
2022. ápr. 16. 01:58
 10/15 anonim ***** válasza:

Igen.

Ezt csinálják a sugarbabyk és sugarboyok.

2022. ápr. 16. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!