Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet teljesen "felolda...

Hogyan lehet teljesen "feloldani" egy szerelmi kötést+átkot?

Figyelt kérdés

Sajnos kapcsolatban voltam egy sátánista lánnyal+egy Wicca Főpapnő az anyja",egy ideig én is sátánista voltam,de nagy nehezen megtértem,minden áldott nap imádkozok a szeretteimért(családomért)

Neveket nem mondok,de ebben 100%-os vagyok,hogy valamit csináltak velem("nem is akármit")

Nagyon beteg lett az egész családom,hirtelen,és súlyos betegek..Főleg apukám meg én..Velem nagyon komoly bajok vannak(próbálok türtőztetni magamon,de nagyon nehezen megy),hihehetlen gyorsan felkapom az ideget,és sok butaságot csináltam magammal..:(

Brutális filmeket nézetett velem a lánya,nem nagyon emlékszem már a címére,csak annyira,hogy a Cradle of Filth énekese(Danny Filth") játszott benne...Folyt a vér a filmben,lábakat vágtak le,egyszerűen undorító..A sátánista lánnyal hála Istennek nem voltam túl sokáig kapcsolatban(aminek nagyon örülök),csak egy kérdésem lenne hozzátok(sajnos ez mind igaz,amit írtam),végleg meg lehet szüntetni ezt az átkot+szerelmi kötést?

Sajnos én nem nagyon értek hozzá...

Akit érdekel,és tud segíteni,annak hálás szívvel megköszönném! <3 :)

Privát üzeneteket is szívesen fogadok,csak azt szeretném,hogy legyen ennek az egész tortúrának vége..Köszönöm szépen nektek,minden jót ;)

Holnap,aki ír privát üzenetet,annak nagyon örülnék,és megpróbálok visszaemlékezni miket csináltak..De ez szigorúan maradjon köztünk,nem szeretném,ha ez miatt "korlátoznák a "fiókomat",köszönöm az együttműködéseteket :)

#betegség #horror #sátánizmus #Átok #szerelmi kötés #végleges megoldás+gyógyulás
2022. márc. 28. 21:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyanra gondolok amivel megtistisztíthatod magad a rossz behatásoktól.
2022. márc. 30. 01:10
 12/21 A kérdező kommentje:

Ha lesz időd/kedved,akkor linkelnél nekem légyszíves ilyen "tiszításokat"? :)

Amúgy,mióta Perlaki György volt nálunk,hála Istennek rendben van minden,nagyon ügyes,+nagyon tud,és kedves,kitisztította az egész házunkat,kereszteket+ arany nyakláncokat megáldotta,mindentcsinált,+ ajándékba itt hagyott nekem rengeteg olvasni valót,imákra gondolok,sőt szerintem neki sikerült feloldani a szerelmi kötést+átkot,a szeretetláng rózsafűzérrel,+ 1 db Üdvözlégy Mária+5 db Miatyánk,Reggeli ima,Most segítsd meg Mária,Ima Szent Mihály arkangyalhoz :)

2022. márc. 30. 07:34
 13/21 A kérdező kommentje:

+ még annyi,amit ki szeretnék emelni,hogy "letépte" rólam és a családomról

ezt a "vackot",igaz,hogy nagyon rángatóztam,de megérte...

Valamit olvasott a Bibliából(imákat+énekelt,hogy nyugodjak le,gyönyörű hangja van)

Kérte Jézust,és segítőit,hogy szűntesse meg a sátánista láncokat,oldja fel,hogy békesség/nyugalom legyen a házunkban,aztán az egész családomat meggyóntatta,ennyi volt :)

2022. márc. 30. 07:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszi,sajnos apum,és az egész családom nagyon beteg...Költöttünk már milliókat ilyenekre,sajnos...Loretta meg budapesti...Szóval sajnos ez nem segített,de nincs gond :)
2022. márc. 30. 11:47
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

De ha letépte rólad a megszálló entitást és "mégsem segített",mert "az egész család beteg,akkor talán házat kellene cserélni...valami titeket mérgez..

-parapszichológus,

-integrál családállítás,

-reikis

Talán inkarnációs probléma,ha olyan korán megszállás alatt voltál akkor valamikor ebbe "beleegyeztél" akár tudatosan,vagy tudatlanul...de felajánlottad a tested..

2022. ápr. 8. 18:14
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm 15.nem fogunk házat cserélni :)

Saját magam fogom kezelni a problémákat :)

2022. ápr. 8. 23:13
 17/21 A kérdező kommentje:

Voltunk mindennél,amiket felsoroltál,semmi sem segített,csak a megtérés(Jézus miatt)

Nem ajánlottam fel senkinek a testem,még véletlenül sem...

De amiket műveltek velem,az borzalom...

Rengeteg pénzünk ment el butaságokra...

2022. ápr. 9. 09:14
 18/21 anonim válasza:

Nem reklám! Gondoltam ingyenes ezért érdekelhet: [link]

Oszd már meg a tapasztalataidat ha hatásos! Köszi

2022. ápr. 23. 14:18
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszi,majd megnézem! ;)

Ettől vannak szerintem jobb módszerek is,holnap majd valamikor én is leírom :)

2022. ápr. 23. 22:33
 20/21 A kérdező kommentje:

19. hozzászóló,írok privátban,ha nem haragszol meg :)

Nekem a következő imák segítettek:

https://www.youtube.com/watch?v=2kNuf6mYZj0

https://www.youtube.com/watch?v=T1gn0jTUf2Y

https://www.youtube.com/watch?v=yhPH4KkG4EI

https://www.youtube.com/watch?v=3_qM1x9rjtc

Reggeli Ima: https://www.youtube.com/watch?v=jmujwIYc-Xk

+ minden áldott nap mondj el több imákat,egy db Üdvözlégy Máriát

Üdvözlégy Mária kegyelemmel teljes az Úr van teveled,áldott vagy Te az asszonyok között,és áldott a Te méhednek gyümölcse Jézus,asszonyunk Szűz Mária Istennek Szent Anyja imádkozzál érettünk bűnösösökért,most és halálunk óráján ámen! [link]

Most segítsd meg Mária az egész családomat ó irgalmas Szűzanya,keservét a búnak-bajnak eloszlatni van hatalmad,hol már ember nem segíthet,de a Te erőd nem törik meg,hű imáid gyermekidnek nem,Te soha nem vetet meg,hol a szükség kínja nagy,mutasd meg,hogy anyánk vagy,most segíts meg Mária az egész családomat,ó irgalmas Szűz anya! Ámen

5 db Miatyánk:Miatyánk aki a mennyekben vagy szenteltessék meg a Te neved jöjjön el a Te országod legyen meg a Te akaratod,amint a menyben úgy a földön is,mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma,és bocsájtsd meg vétkeinket miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek,és ne vígy minket kísértésbe,de szabadíts meg a gonosztól,Ámen!

Hiszek egy Istenben mindenható Atyában mennynek és Földnek teremtőjében,és Jézus Krisztusban a mi Urunkban,aki fogantatott Szentlélektől,született Szűz Máriától szenvedett Poncius Pilátus alatt,megfeszítették meghalt és eltemették,alászállt a poklokra,harmadnapon feltámadott a halottak közül fölment a menybe ott ül a mindenható Atyaisten jobbján,onnan jön el ítélni élőket és holtakat,hisszük a katolikus anyaszentegyházat,a szentek közösségét,a bűnök bocsánatát,a test feltámadását,és az eljövendő örök életet ámen!

[link]

2022. ápr. 24. 09:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!