Mit kell csinálni átkozás, illetve rontás küldés után, hogy ne szálljon rám vissza?
Alufóliával bélelj ki egy sapkát és úgy átkozz és ronts.
De közben húzd a fejedre.
Eddig nekem bevált.
Tulajdonképpen a legmagasabb szintű önkontrollal kell rendelkezned. Miután elvégezted az egészet nem is gondolni az egészre, elveszteni az össz negatív érzelmet. Ez emberi elmével a lehetetlen küldetéssel egyenlő. Főleg, hogy az átkozni vágyók általában a traumatizált személyek maguk.
Erre jön még rá, hogy gyakorlott mágiahasználónak kell lenned, tökéletesen kell vizualizálnod, semmilyen lépést nem ronthatsz el.
Ez nehéz biznisz, és aki belekezd, az benneragad egy mókuskerékben. A legtöbben elvesztik az erkölcsi érzéküket. A problémáikat már meg sem próbálják normális úton rendezni. Jobb kimaradni inkább.
#7.
El vagyok én már átkozva. Nem tudod miken mentem keresztül, volt időszak, amikor ez miatt az ember miatt az öngyilkosságot fontolgattam, mert annyira megkeserítette az életem és az egész egy nagy kilátástalanság, önbizalomhiány és depresszió lett.
Azért mert valaki gonosz veled, még nem azt jelenti hogy neked is gonosznak kell lenned. Ezzel csak lemész az ő szintjére.
Vágd el a szálakat ami hozzá köt, engedd el és kezdj új életet. Mert ennek se értelme, se vége nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!