Milyen kristályt tegyek mamám szobájába?
Amit tudni kell róla: vérnyomás és szemproblémái vannak, nagyon sok trauma érte az élete során, jelenleg is gyermekét gyászolja. Sosem tudott jól aludni, mindig gondolkodott éjjelente.
Legyetek szívesek, a bunkó parasztok kíméljenek. Vagy a kérdésre válaszolj, vagy húzz innen.
Nem azt kérdeztem, hogy HATÁSOSAK-E A KRISTALYOK, hanem azt, hogy MILYEN KRISTÁLYT HASZNÁLJAK.
Aki hülyeséget ír, azt egyből lepontozom. Puszi
Szia! Én estére a párnám alá a jobb alvásért ametiszt és füstkvarcot teszek, és segít. A szemproblémáira itt egy cikk:
Gyászra: [link]
Vérnyomás csökkentésére a következő ásványok használhatóak: kalcedon, kianit, labradorit, szodalit, malachit, hematit, aventurin, lazurit, rodokrozit, krizokolla, apatit.
Remélem segített :)
Ametiszt, és talán még rózsakvarc lehet jó. A rózsakvarc nem hat közvetlenül az alvásra, de az érzelemvilágra igen, és abból, amit írsz, úgy tűnik, érzelmi okai is lehetnek, hogy nem tud jól aludni. Emellett az ametiszt, és a rózsakvarc "rokon" kövek, kiegészítik egymást.
Sajnos vérnyomásra, és szemproblémákra nem tudok olyan követ, ami észrevehető hatást gyakorolna önmagában.
Köszönöm első és második!
Hozzá szeretném tenni, hogy nem a kristályoktól várom a megváltást, igyekszünk minél jobban odafigyelni mint a mentális, mint a fizikai egészségére!
Harmadik, negyedik, leírtam a kérdésemben, hogy nincs szükségem ilyen jellegű kommentre.
Viselkedj már. Honnan veszed, hogy nem vittük?
Egyébként pár éve jártam egy jó pszichológushoz, és az asztalán többféle kristály volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!