Miért rossz a fekete mágia?
Nemrégiben kezdtem komolyabban foglalkozni a spiritualitással, reikivel, fehér mágiával. Erről az oldalról a tanítóimtól sok mindent megértettem, de a sötétebb oldalról mindenki hallgat. Úgy gondolom ahhoz hogy tudjam mitől is kell védenem magam, ismernem kell a másik oldalt is.
Semmi információt nem találok arról hogy a "fekete mágia" miért rossz, kinek és hogyan árt KONKRÉTAN, miért NE csinálja az ember.
Mindenhol csak azt írják, vigyázz, nem szabad, az rossz, de senki sem magyarázza el, miért, és mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban.
Erre szeretnék most választ kapni.
kérdező:"Azt értem hogyha valakire "átkot raknak" az szenved,beteg lehet,szerencsétlenségek érhetik. De a küldőre hogyan "száll vissza"?
Mert sokszor azt látom hogy gond nélkül átkoznak, okoznak rosszat másoknak és nem lesz következménye."
Egyrészt azért rossz mert minden Egy, bármit csinálsz a másikkal, igazából magaddal teszed. Ez a spiri szint.
Másrészt azért mert rossz karma. Amit mással teszel, az idővel rád is száll. Ez olyan mint a minden Egy magyarázat, csak kevésbé tudatos szinten. Kb nem fogod érteni miért ér sok szenvedés később, látszólag úgy mintha annak semmi köze nem lenne a te tettedhez.
Harmadrészt pont hogy egyre kevésbé tudatos, azaz kevésbé megvilágosodott leszel, egyre kevesebb békével, örömmel, elégedettséggel magadban, egyre kevésbé fogod érteni ki és mi vagy és miért történnek veled amik történnek. Ahelyett hogy az "isteni" szint felé fejlődnél, pont az állati felé mész vissza. Hiszen ha bántod a másikat, akkor pont hogy nem érted az Egészet. A bántás a nem-értésnek oka is és következménye is.
Persze a te dolgod, azt csinálsz amit akarsz, azt tapasztalsz meg amit csak akarsz. Úgyis itt az örökkévalóság, van időd bőven játszani.
Nem terveztem átkozni másokat, csak érdeklődöm. Pont ezt a tabu téma hozzáállást szerettem volna levetkőzni ami spiri körökben megy, mindenki megvan róla győződve hogy ő a "jó" és benne nincs rossz, az elnyomott sötét oldalával viszont kevesen foglalkoznak.
Szóval, azt mondjátok, azért nem látom a következményeket, mert sokszor ez csak a későbbiekben, akár későbbi életekben mutatkozik meg.
Aki ilyen fekete mágiával foglalkozik, az pedig alacsonyabb tudatszinten van, ezért nem foglalkozik a következményekkel?
Köszönöm a válaszokat.
13: "mindenki megvan róla győződve hogy ő a "jó" és benne nincs rossz, az elnyomott sötét oldalával viszont kevesen foglalkoznak."
Ez vagy azért lehet, mert még nem tart ott hogy lássa, vagy azért mert nem az egóról, hanem az igazi önvalójáról beszélt. Az utóbbi az tényleg csak "jó" (vagy jobban mondva ezeken a kategóriákon túli). Nem vagyok egy bibliahívő de már ott is két énről beszél Jézus is meg az ószövetség is (a "Vagyok" küldött hozzátok, vagyok aki "Vagyok", vagy jobban fordítva, én vagyok a "Vagyok", stb, tehát nem az emberi egója). Az egész lényege hogy felismerd hogy nem az emberi test/elme/emlékek,stb vagy, hanem a "Vagyok", az egész "alatt/mögött" lévő Lét az ami a szemeiden keresztül kibámul, ami mindenkinél ugyanaz az Egy, az egyetlen Létező. Ha ezt felismered, "kész" is vagy ezzel a spirizéssel :)
Amit másokkal teszel azt magaddal is teszed.
Jó eséllyel a te életedre is hatni fog, ha hosszútávon akkor is, mert nem lehet másképp.
Egyik szomszéd sátánista és több mint valószínű, hogy szerelmi kötéssel házasította ki a lányát, gazdag f@szival.
4 év múlva viharos válás alatti csetepatéban szívinfarktust kapott. Majdnem meghalt.
Hogy mi jó és mi nem döntsd el te magad!
Sajnálom ha a 18as hozzászólással megbántottam azokat, akik szerelmi kötéssel fognak maguknak gazdag faszit....
lepontozásból ítélve nagyon fájhatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!