Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki ismer konkrét szerelmi...

Valaki ismer konkrét szerelmi varázslatot? Esetleg olyant ami ki volt már próbálva?

Figyelt kérdés
Komoly, hozzáértők válaszoljatok csak!
2010. szept. 12. 17:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ismerek, és most sem fogom kiadni a rítust. Leányzóknak, ifjú uraknak ajánlanám, hogy szedjék össze inkább az önbizalmukat, és tanulják meg azt látni, mi jó nekik.. mit szeretnek, és meddig szeretik azzal, akivel épp vannak.
2010. szept. 12. 19:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Én tudok 1 nagyon jó varázslatot:Beviszed 1 szobába a fickot kitárod a nagy tőgyeid és máris a tied.Ha viszont fiú vagy akkor nemtom.
2010. szept. 12. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, tudod, hogy Tom M. Riddle hogy született...?...
2010. szept. 12. 20:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Ahhoz a szeretett lénytől kell hajszál, vagy használati tárgy. De ha enélkül nem megy én nem erőltetném a dolgot. te sem örülnél ha valaki ketrecbe zárna és nem tudnál szabadulni, ugye? Tudnod kell, ha sikerül is Te is kötve leszel és rád is lesz a dolognak olyan hatása, amire most nem gondolsz.
2010. szept. 12. 22:51
 15/19 anonim ***** válasza:

Igazi-onzetlen-oszinte SZERETET!

Hidd el, hogy egy emberre nem fogsz tudni hatni kulonfele kotyvalekokkal, mivel itt erzelmekrol van szo, es nem

gyomorrontasrol!

2010. szept. 13. 10:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Cickafarkfű kifacsart levét kell összekeverni ánizsmentával és adj hozzá egy csipetnyi borsikafüvet. Ezt belefőzöd egy liter Puerh teába. Azzal kell megitatnod, aki a kiszemelted, de vigyázz, hogy minimum 1 dl-t meg kell innia! Amikor lenyeli, téged kell látnia.

--------- ezt a sok barom állatot...el se hiszem, azt mondja cickafarkfű meg borsikafű :D beszarok :D -----------

2010. szept. 14. 17:16
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

"Szerelmi varázslat

Ehhez a bűbájhoz ki kell menned a szabadba, és szerezni egy friss rózsát. Ha nem találsz, például az évszak miatt, bármilyen nagyobb virág megteszi. Fogj egy rózsaszín gyertyát, és írd rá a neved, illetve a leendő partnered nevét. A gyertya mellé helyezz két kis darab papírt, egyiken legyen a te neved, másikon a leendő szeretődé.

Gyújtsd meg a gyertyát, és mondd:

Eggyé válunk Te meg Én,

Az igaz szerelem erején.

Add nekem szerelmed, én adom az enyém,

Hűséges szerelem költözik belénk.

Szerelmed lángja énértem lobog,

Mindkettőnk szíve egymásért dobog.

Így legyen, perzselő szerelem vár,

A szerelem által enyém vagy már.

Ismételd el a fenti varázsigét háromszor, és minden alkalom után lásd magad előtt, ahogy a nő/férfi feléd szalad. A harmadik ismétlés után vizualizáld, ahogy a kívánt személy megölel, és halld, ahogy azt mondja:

Szeretlek, (neved), örökre!

Hagyd hogy a gyertya leégjen. Aztán menj ki valahová, ahol találsz földet. Vidd magaddal a rózsát és a két kis darab papírt. Gyűrd össze az egyik papírt szorosan, és csomagold a másikba. Helyezd őket a virág közepébe, és hajtsd rá a virágszirmokat. Áss egy lyukat a földbe, tedd bele a virágot, és mondd:

Ahogy ez a virág elhervad, úgy hervad el

minden ellenállásod felém. Ettől a naptól kezdve

együtt leszünk a legmélyebb szerelemben.

Nem fog sokáig tartani, amíg ez a varázslat valóra válik, de várnod kell, amíg a virág teljesen elhervad."

forrás: M. McGrath: Gyakorlati mágikus rituálék

2010. szept. 16. 19:15
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
15-16 éves lehetsz,esélyed nincs,mivel ehezz tapasztalat kell,és ezeket csak sok évek múltán lehet birtokolni..Sokat kell olvasni,és kialakitani egy világot magadban,amiben hiszel avagy nem hiszel,vaktába kérdezösködni meg bübájokat alkalmazni,ez csak egy tini fruskára val,akinek semmi élet tapasztalata nincsen e téren..Látod hogy gúny tárgyává lettél,sokan gúnyolodnak rajtad,ne csodálkozz ezek után..
2010. szept. 17. 18:22
 19/19 anonim ***** válasza:
52%

A legtutibb szerelmi mágia az, ha önmagad adod.

Semmilyen gyertya, viaszbábu vagy amulett nem kell hozzá...

Én anno csináltattam szerelmi mágiát egy boszorkánnyal...4 évig szerencsétlenségek sorozata csapott le rám, a fiúval sem maradtunk együtt, otthagyott egy másik nőért. Az igaz szerelemhez nem kell rituális, külsőségeken alapuló mágia. Az ugyanis ,agától jön.

25L

2010. szept. 27. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!