Még soha nem éltem át hasonlót. A jelek alapján elképzelhető, hogy megátkoztak minket, vagy mi lehet még a dolgok hátterében?
Nekem úgy tűnik, hogy ez a férfi már az elején is vonzódott hozzád, de ezt annyira erősen tagadta, hogy elindult felőle egy igen durva csipkelődés. Karácsonykor sokan átértékelik a kapcsolataikat. Rájött, hogy gyerekes, amit tesz, és normális udvarlásba kezdett. Gondolom ez bejött neked, egy rendes nőnek az ilyesmi általában tetszik.
Ha ez kötés lenne, akkor se vele se nélküle nem lenne jó. (Persze hasonló helyzet később átok nélkül is kialakulhat.) De a leírás alapján csak simán vonzódtok egymáshoz. Van ilyen.
Szerintem próbáld meg jobban megismerni mielőtt kapcsolatba keverednél vele. Egyrészt a munkahelyi viszony nem mindig jó ötlet. Másrészt nem lehet tudni, lehet a magánéletében kifejezetten normális figura, de az is lehet, hogy nem. Hogy most pont Sheldon Coopert hoztad fel: A magasan funkcionáló autisták között több olyan van, akik képesek párkapcsolatban élni, de olyanok is, akik nem értik a szerelem érzését, csak a nemi vágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!