Kinek van igaza?
A Salamoni módszer a megidézett entitást erővel parancsolja,míg a demonolátorok partnert látnak bennük és így dolgoznak velük.
Az elveik ellent mondanak egymásnak,hogy van ez?
Na te is rá találtál a magyar községre ?
:D A demonolátoroknak van egyébként igaza. Ettől még veszélyes lehet, főleg tapasztalatlanok számára. A Salamoni módszerek zsidó praktikák melyek hazugságra és történelem hamisításra épülnek.
„A Salamoni módszerek zsidó praktikák melyek hazugságra és történelem hamisításra épülnek."
Ezt honnan veszed? Úgy értem, miféle logika alapján jöttél rá?
4-es a 3. vagyok
Vizsgáld meg a keleti világ pogány (tehát nem muszlim/iszlám) néprajzát.
És olvasd közben a bibliát.
A Héberek Egyiptomból kivonultak, és elfogalták Kánaánt a mai Izraelt, és Mezopotámiát a mai Irak és Irán területeket, emelet a régi Afganisztánt, és Szíriát. A zsidók ezen a területeken telepedtek le, és az ottani isteneket, olvasztották be a saját kultúrájukba. A mai kabala zsidó vallás része, mely a bibliával annak ellenére hogy az is zsidó, nem azonos. A zsidó hitrendszerbe mint a modernebb kabala rendszer (és a Talmud) kerültek be azok az istenek, akik azokon a területeken "éltek" amiket a zsidók elfoglaltak. De mivel ők a Zsidó isten YHWHT szolgálták, az ősi isteneket amiket a vallásukba olvasztottak, alacsonyabb rendű lényeknek tekintették mint a zsidó isten YHWH, Ezért szól a zsidó Goetia arról, hogy a "Teremtő" vagy "Yhwh" nevében hogyan kell kényszeríteni a démonokat a szolgálatra. De valójában ez hazugság, hiszen ők nem démonok hanem ősibb népek istenei a Kánaáni/Mezopotámiai/Iraki területekről.
7-es egyszer néztem egy cikket, hol bizonygatták a kivonulást.,
Egyébként ettől még a talmud zsido tradíció, és más isteneket olvasztottak bele, amik nem a zsidó hitvilág, hanem a Kánaán hitvilág része voltak
A Salamoni módszer nagyon vissza üthet.. Bár a másik is, de a Salamonival magadra is haragítod őket, míg a másikkal "max" átvernek.
Démonokkal semmiféleképpen nem jó dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!