Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kotesrol lenne szo,...

Szerelmi kotesrol lenne szo, tudnatok segiteni ?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az igaz hogy az a legerosebb szerelmi kotes, ha en magam csinalom ? Soha nem csinaltam meg SzK. Esetleg valamilyen ritualet tudnatok irni? Nem mentem el az eszem,mielott azt mondanatok. Es az ekezetek hianya miatt bocsanat, de nemet billentyum van,azon meg nincsenek.

Valaszaitokat elore is koszonom, legyen szep napotok.

2022. febr. 27. 14:43
1 2
 1/12 grafno ***** válasza:
24%
Szia. Szerintem az elsődleges kémiai kötések erősebbek mint pl kovalens, ionos, fémes. Nem ment el az eszed??:d vagy nem jött meg még. Legyen szép napod
2022. febr. 27. 15:12
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Ha valakit meg akarsz átkozni de, elment az eszed.
2022. febr. 27. 15:19
 3/12 A kérdező kommentje:

Kedves elso.

Nagyon szellemes vagy! Ugyanakkor ha nem hiszel ezekben a dolgokban, miert josz ide?

2022. febr. 27. 15:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Kedves Masodik. Egy szoval sem mondtam hogy barkit meg akarok atkozni, sot....konkretumot nem irtam, akkor mibol gondolod hogy atkozodni akarok?
2022. febr. 27. 15:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szerelmi kötés érdekel, ami átok, tehát ha meg akarsz kötni valakit azt jelenti meg akarod átkozni
2022. febr. 27. 15:28
 6/12 Grimfox ***** válasza:
100%
A szerelmi kötés(és minden más kötés) átoknak tekintendő, és a hatása is sokban hasonlít az átkokra. A különbség annyi, hogy nem gyűlöletből, haragból, féltékenységből csinálod, hanem önzésből, önző birtoklási vágyból. A másik különbség, hogy téged ugyanúgy megköt, mint azt, akire küldöd, így nem csak ő tapasztalja majd a káros következményeket(mert lesznek, nem is kevés), hanem te is.
2022. febr. 27. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk én sem értem miért kell most mások "hitébe" taposni. Aki nem hisz az ilyenekbe, annak mi félni valója van? Csinálják, max lesz egy kis önbizalmuk, placebo hatás, hogy sikerüljön esetleg megszólítani a kiszemeltet. Mellesleg a szerelmi kötések, babonák egy idősek az emberiséggel. Mindig voltak és lesznek. Még a magyar hagyományokban is megtalálható, mind a szerelmi jóslás, mind a hogyan hódísd meg a kiszemeltedet dolog, szóval azért nem az ördögtől való. Ha nincs két ember között szerelmi sors, akkor a kötés úgysem hat.
2022. febr. 27. 15:40
 8/12 Grimfox ***** válasza:
100%
Van egy rakás igazság abban, amit mondasz, 7., de a szerelmi kötés célja nem az, hogy valódi szerelmet gerjesszen. Erre igazából semmi sem képes, bár sokan hiszik, hogy igen. A szerelmi kötés esetén mindegy, hogy a két személy úgy rendeltetett e, hogy együtt legyenek, vagy sem. Ez kényszer. Az egyik fél akarata nélkül, vagy annak ellenére kényszerítik, hogy a másik félhez közeledjen, ezt általában vágy, és frusztráció keltésével érik el. Frusztrált, ha nincs a másik személy közelében, bár általában akkor is, amikor igen, csak akkor más okból.
2022. febr. 27. 16:10
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Eleve kezdjük ott hogy nincs szerelem. Ez most nem egy ezoterikus válasz lesz. Ha lenne akkor nem lenne 8 milliárd ember. Majd biztos 8 milliárd ember szerelmi kapcsolatból született és ennyi “szerelmes pár” pont megtalálta a másik felét…

A “szerelem” is csak kémia, amit a természet “talált ki” hogy szaporodjon az ember… amúgy szinte mindenki szana szét csalja a párját. 80 százalékban minimum. Szóval kérdező, ne aggódj a szerelem miatt, mert nincs. És amúgy szerelmi kötés sincs.

2022. febr. 27. 16:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért futsz olyan szekér után, ami nem vesz fel? Ha a másik menni akar, akkor köpönyeget neki. Ha észre se vesz, akkor meg legyen az ő baja. Az önbizalom sokkal többet ér, mint a kötések, amiknek nagy része kétségbeesésből meg bizonytalanságból jön létre, aztán csodálkoznak az emberek, hogy rossz vége lesz. Lehet, hogy van hagyománya, lakat, piros fonal meg hasonlók, de az se mindegy, hogy mindkét fél akarja-e vagy egyoldalú.

Inkább magadat erősítsd meg, hogy érdemes vagy a szerelemre pl.: talizmánnal.

Nem fog tudni senki kész, bevált szertartást mondani, mert ez nem az a mágia, amit minden nap űz az ember. Általában egy életben egyszer, ha felelőtlenül kipróbálja valaki.

2022. febr. 27. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!