Van valamilyen hóvarázsige?
A kérdező kommentje:
ha nem hisztek az ezotériában miért kell írni? hagyd figyelmen kívűl és kész. ****** szánalmas,hogy milyen emberek vannak. *******
Óriási vagy, még mi vagyunk a szánalmasak? Úbzmeg, ez bitang kemény, hogy nem szakad rád a plafon, kicsi szivem :D
Nembaj, majd felnősz, és rájössz, hogy eddig bilibe lógott a kezed, sok herripottert néztél, és hogy a világ, az élet eszméletlenül másról szól.
Hogy ehhez minél közelebb kerülj, javaslom megkérdezni a szüleidet és az osztályfőnököd is a kérdéses varázsigéről, had derüljön ki, ők is mennyire szánalmasak (a te nézőpontod szerint) :D
Nem ráér még december közepéig???
Remélem nincs ilyen varázsige, mert avatatlan kezekbe kerülve veszélyes dolgokat művelne.
Inkább napsütésvarázsige kellene ide!
Idén február 10-ig én is kb ennyire vártam h essen a hó mert nagyon szerettem nézni ahogy esik,azt h olyan szép fehér és h olyankor minden olyan nyugodt...teljesen más érzés..
Aztán azon a napon ez a dolog megváltozott bennem. Volt egy autóbalesetem pont az előtte úgy imádott hó miatt.
Azóta nem várom annyira...
Amúgy a kérdésedre tényleg nem fogsz értelmes választ kapni mert ilyen szerencsére nem létezik...ha létezne elég gáz lenne, mindenki saját kénye-kedvére változtatgatná az időt, senkinek és semminek nem tenne jót :S
Légy türelemmel....esni fog nemsokára!
hát én is ezt mondom "hahaha":D
Ne hogy már te legyél felháborodva,mert hülyeségeket beszélsz!Álom világban élsz, ideje lenne felkelni és kinézni a nagy világba.Nem dobálózik senki varázsigékkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!