A mai nap egy különleges dátum [2022.02.22.]✨ Angyali szám. Fogtok 22:22-kor kívánni valamit? Esetleg manifesztálni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 19:22
21/38 anonim válasza:
"bármikor pihenhet, csinálhat magának teát vagy megnézhet egy filmet szóval"
El vagy tévedve. De nagyon. Ebből a csinálhat magának teát áll fenn, de azt az irodában is lehet.
22/38 anonim válasza:
Na, ti mit kívántatok?
Én azt, hogy senkinek ne teljesüljön a kívánsága.
23/38 anonim válasza:
És az ortodox naptár szerint ráerősíthetek pár nap múlva?
25/38 anonim válasza:
Remélem nem lesz 1 es a holnapi dogám, aminek a 45%-át a házi teszi ki amit nem tudok megcsinálni, végülis max ponttal még lehet 2-es.
26/38 anonim válasza:
Sajnos dolgozni fogok. De lehet előrébb hozom a csajommal bent a szokásos éjféli randit és manifesztálunk egy nagyot.
27/38 anonim válasza:
26 - Mi az, hogy dolgozni fogsz? Az említett dátum tegnap volt :D
Tegnap fogsz dolgozni?
28/38 anonim válasza:
Sebaj. Én az időben is tudok ugrálni miközben manifesztálok.
29/38 anonim válasza:
28 - Az semmi! Én a horoszkóp segítségével rád tudok fengsújozni bármilyen rontást 4mp alatt.
30/38 anonim válasza:
Na küldjed azokat a rontásokat törpilla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!