Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik valamilyen szinten...

Létezik valamilyen szinten különleges "szupererő"?

Figyelt kérdés

A Marvel-ről jutotta eszembe ,hogy ha nem agyilag akkor hogyan máshogy lehet különleges egy ember ami hihető is a mai világban ?

egyébként ha mi se tudjuk hogy miben hiszünk vagy hogy mi létezik , mi hogy merre , mert pl tudjuk hogy nem vagyunk egyedül akkor bármi megtörténhet , szóval biztosan létezik "hős" nem igaz ? csak lehet nem a mi univerzumunkba :D

2021. márc. 30. 21:36
 1/9 anonim válasza:
17%
Én például nem tudom büfögni.
2021. márc. 30. 21:44
 2/9 Grimfox ***** válasza:
100%
A hős fogalma kicsit el lett torzítva. A hős nem feltétlen egy különleges személy. A hős az, aki hajlandó az önfeláldozásra mások érdekében, erőt, időt, sem a saját életét nem sajnálja egy olyan cél érdekében, amivel másoknak hasznára válik. Persze hogy ki hős, és ki nem az, szubjektív. Ha valaki életeket ment egy elnyomó zsarnokság hajtóvadászata idején, az a megmentettek szemében hős, a rendszer szemében áruló. Az utókor képes erről csak viszonylag objektíven ítélkezni.
2021. márc. 30. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Így,hogy valaki ezzel szülessen,szerintem sajnos olyan nincs:( Ellenben tuti,hogy lesz majd egy szintén Marvel-fan tudós,aki simán csinál valamit:D Most már szerintem erre is képesek lesznek,és a Földön kívül meg ki tudja milyen erők vannak,mert végülis dínók is voltak,és az is már szenzáció,mert azóta (meg soha🙁) sem láttunk olyan különleges lényeket.
2021. márc. 31. 01:46
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Egy csomóféle valódi "szupererő" létezik. Vannak pl. nagyon durván pontos fotografikus, zenei vagy egyéb fajta memóriával rendelkezők, extrém magas intelligenciájúak, extrém hőt vagy fagyot kibírni képes emberek, sőt olyat is olvastam egyszer, hogy van olyan ember, akinek a szó szoros értelmében mágneses a bőre, rátapadnak a fémek. Nézz utána, ezek tényleg valódi képességek, bár nagyon ritkák.
2021. márc. 31. 02:16
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Vannak "szuper" képességgel rendelkező emberek, de a képességeik megmagyarázhatóak tudományosan. Van/volt is olyan műsor, ami ezzel foglalkozik. Pl. van olyan, akinek olyan erősek a kezei, hogy meg tudja hajlítani a vascsövet. Az ő esetében kiderült, hogy az átlagnál jóval több izomrost van a karjában, és ettől képes edzés nélkül is hatalmas erőt kifejteni.
2021. márc. 31. 07:49
 6/9 SZücsöm ***** válasza:
100%
Van olyan ember aki hihetetlen módon "ellenálló" az elektromosság ellen. Van aki a kígyó méreg ellen (lehet hogy más méreg ellen is), van akinek olyan kemények a csontjai hogy az átlagnál sokkal nagyobb erőhatás kell ahhoz hogy eltörjön.
2021. márc. 31. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ki a pina értékelte le az 5-ös hozzászólásomat és miért?!
2021. márc. 31. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
2# Szép fogalmazás.
2021. ápr. 1. 00:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Van egy ember akinek a lábizmai máshogy fejlődtek. ha jól tudom megállas nélkül lefutotta a maratont és még csak ki sem fáradt.
2021. júl. 12. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!