Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan szerezhetnék gyógyító...

Hogyan szerezhetnék gyógyító erőt?

Figyelt kérdés
Ingyen adnám. Vagy akár én fizetnék meg érte...

2022. febr. 5. 23:02
 1/10 Grimfox ***** válasza:
45%

Ha a csodatevő gyógyításra gondolsz, ahhoz gyakorlatilag szent emberré kell válnod.

Ha valódi gyógyításra gondolsz, ami emberileg lehetséges, és nem kamu, mint amit az ezerféle gyógyító mószer javasol drága "beavatásokért", akkor három nagyon fontos dologra van szükséged.

1.Ismerned kell az emberi testet(amit gyógyítasz), 2.neked magadnak teljesen mentesnek kell lenned mind testi, mind szellemi betegségektől(másként árthatsz, mikor gyógyítani próbálsz), és végül 3. megfelelő mennyiségű, minőségű, és tisztaságú "életerőt" kell felhalmoznod, vagy a külső, tiszta forrásból származó életerőt kell megtanulnod olyan pontosan irányítani, hogy az tényleg hatékony legyen. Ebből igazán csak a második feltétel a nehéz, a többit tanulással, és gyakorlással el lehet érni. Az első, és második kritikus fontosságú, a harmadik esetén a mennyiség kevéssé fontos, a megfelelő irányítás annál inkább.

2022. febr. 5. 23:15
 2/10 anonim válasza:
24%
Most tényleg ilyen retardált vagy, vagy ezt most komolyan gondoltad?
2022. febr. 5. 23:26
 3/10 anonim válasza:
40%
azt kell csinálni hogy beleülsz a kádba bedugod a hajszárítót a konektorba aztán a hajszárított beledobod a kádba
2022. febr. 5. 23:27
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Ird be a keresobe: reiki tanfolyam
2022. febr. 5. 23:35
 5/10 SZücsöm ***** válasza:
100%
SZTE-n, a SOTÉn, a DE-n, vagy a PTE-n sikeresen elvégzel 6 + 2 évet.
2022. febr. 5. 23:54
 6/10 Grimfox ***** válasza:
64%
Mondjuk az még ösztöndíjjal is félévente kb 1 millió, plusz 1.5 millió diploma, és aztán még ott az a két év plusz, amikor specializálódsz, meg gyakorlati tapasztalatot szerzel. Az orvosi egyetem elég drága, nem véletlen mennek a friss orvosok inkább külföldre, ahol meg is fizetik őket :/
2022. febr. 5. 23:59
 7/10 A kérdező kommentje:
#3 ezt most miért mondtad? ☹
2022. febr. 6. 00:43
 8/10 Amigossperanto válasza:

Figyelj, nem szeretnék a hitedbe gázolni, de ne ringasd magad tévképzetekbe! A gyógyító erőt előszőr deffiniálni kellene, hogy mit értesz alatta.

1. Opció: Neked lenne egy ilyen varázs erőd, ami Jézuséhoz hasonló.

2. Opció: Neked van szükséged egy ilyen erőre, ami valamilyen lelki vagy testi problémából húzna ki.

1. Opcióról: Ilyen nem létezik, nem is lesz. Ezt felejtsd el most azonnal! A tudomány mai ismeretei alapján bőven megtudjuk állapítani, hogy ilyen erő nem létezik, és nem is tudunk csinálni. Javaslom, hogy a tudománynak mindig higyjél, mert az sosem hazudik, szilárd tényeken alapszik.

2. Opcióról: Ez egy kicsit összetettebb, ha erről van szó. Például ha végső stádiumú rákod van, akkor sajnos ilyen gyógyító erő neked aligha létezhet az orvosi kezelés mellett. Csak a hited számít ilyenkor, hogy felakarsz gyógyulni belőle, mert így ha nem is sokkal, de némileg több eséllyel gyógyulhatsz fel.

A lelki problémára több gyógyító erő is van. Szerelmi bánatra az idő a legjobb gyógyír és az elfoglaltság.

A depresszió legyőzéséhez is több út vezet. Előszőr azt kell megkeresni, hogy miért alakult ki ez, és ha megtalálod az okát, akkor már félúton vagy a kigyógyuláshoz. Sok minden miatt lehet depis az ember, meghalt valamelyik családtagod/ magányos vagy/ jelentéktelennek érzed magadat/ nem vagy sikeres párkapcsolatok terén stb. Nekem is volt depressziós korszakom, de elárulom a titkát, hogy mi az ami nekem a gyógyító erőm volt ennek a leküzdésében. Én nem éreztem magam fontosnak, nem voltam sikeres a párkeresésben, nem voltak igazi barátaim, nem fogadtak el olyannak amilyen vagyok. Én bebizonyítottam magamnak az ellenkezőjüket. Egyszerűen leszartam azt, hogy kimit gondol, elfogadtam a helyzetet, és azt mondtam magamnak, hogy "Innen már csak felfelé mehet az út." (Ezt nem csak egyszer mondtam, minden nap többször és többször, amíg nem ivódott belém ez az egész) Rájöttem, hogy a barátok 90%-a érdekből van csak az emberrel, ezért jobb megbecsülni azt a 2-3-at, akit időközben a sors felém fújt. Neked is odafújja őket idővel, csak tanuld meg észrevenni őket! Nyitottabb lettem a körülöttem lévő világra, kiléptem a komfort zónámból és elkezdtem élni, azzal, hogy új dolgokat tanultam, új emberekkel találkoztam stb. Elfogadtam magamat olyannak amilyen vagyok, felmértem a személyiségemet, és a hibáimat, és a hibáimat próbálom folyamatosan javítani, még most is. Röviden, összeszedtem magamat és léptem, anélkül ugyanis nem múlik el a depi. A szerelemre csak az a válaszom, hogy majd jön. Nem kell rágörcsölni, nem kell senkinek megfelelni, egyedül önmagunknak és bizonyos társadalmi normáknak. (Például nem szarom le a megjelenésem, magamra igényes vagyok).

Remélem tudtam segíteni.

2022. febr. 6. 04:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A szép szavak gyógyítjak a lelket tehát , ha kitudsz mondani valami szépet akkor van gyógyító erőd.
2022. febr. 6. 04:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Végezd el az orvosit.
2022. febr. 22. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!