Hogyan szerezhető a legegyszerűbben bizonyosság az okkultban?
Leginkább az érdekel,hogy miként tapasztalhatnám meg saját magam.
Hogy sok munkát kell belefektetni,önmagában nem probléma.
A gond az hogy -szerintem- nagyon sok a használhatatlan információ ami ellehetetlenít a valódi tudás,tapasztalatszerzés hozzáférésétől.
Tudod ez kicsit olyan mint a vallás. Hinned kell benne, másképp nem megy. A megbizonyosodás később jön.
Javaslom ezt: Franz Bardon: Az igazi beavatás útja. Viszont ha minden nap gyakorolsz, akkor sem fogsz még elérni eredményt az első 3 hónap alatt. Ennél hosszabb idő kell a legcsekélyebb eredményekhez is. Másrészt kicsit rizikós és veszélyes út, amire a komolyabb gyakorlati kézikönyvek figyelmeztetnek is. Ha még nem állsz készen az útra, ha még nem emelkedtél etikailag magasan az emberi átlag fölé, akkor annyi problémád lehet, mint égen a csillag. Tulajdonképp én is ezért hagytam abba, mielőtt túl messzire mentem volna el.
Régebben én is foglalkoztam a négy hagyományos elemmel, de Bardon értelmezése a négy elemről nekem nem tűnt helyesnek. Ahogy az elemek energiájának "sűrítése" sem, legalább is abban a formában nem. Csak eddig jutottam. Az ingás gyakorlatait is olvastam, de amikor azt a könyvet olvastam, mér elég sok gyakorlatom volt ingával, és teljesen eltért amit tapasztaltam attól, amit Bardon állított. Mondjuk az ingás gyakorlatokat nem próbáltam ki.
Alapvetően a rituáléknál "leragadtam", ha mágiáról van szó. Nem olyan direkt módon próbálom alkalmazni, ahogy Bardon tanítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!