Ebben a rovatban csak hívők és találgatók vannak, vagy akad olyan is aki valóban tud varázsolni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 18:45
1/11 anonim válasza:
Varázslás alatt mit értesz? Úgy mint a Harry Potter?
2/11 anonim válasza:
Mi kérdése lehet itt egy igazán varázsolni tudónak?
Igazi varázsló miért válaszolna a nemtudó, de itt kérdést feltevőnek?
Laikus kérdésére igazi varázsló válasza olyan, mint ált. iskolásnak a részecskefizikus válasza a kérdésre.
3/11 anonim válasza:
A varázsló gyereke a varázspóni?
4/11 anonim válasza:
Bocsi, de egy kategoriát kihagytál: Aki ide jár röhögni!!:-)
5/11 anonim válasza:
Csak találgatók és vakon hívők. Semmi valós varázslat nincs itt
6/11 anonim válasza:
Én elvarázsoltam a pandémiát, hűlt helye sincs, sose volt, de nem elég varázsolni tudni, mert azt hazudják a varázsolni nem, de hazudni tudók, hogy mégis van járvány.
7/11 anonim válasza:
A szomszed Bela bacsi fel perc alatt el tud varazsolni egy felliter szilva palinkat.... Aztan meg masnap is a varazslat hatasa alatt van...
8/11 anonim válasza:
Ide inkább az elvarázsoltak járnak!
9/11 anonim válasza:
Aki komolyan tud varázsolni annak nincs ideje itt válaszolni. :P
10/11 anonim válasza:
Szia!
Ugyan nem értem,miért kérded,de én szinte minden nap használom a mágiámat. Ha kárdezni akarsz,nyugodtan írj privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!