Hogyan Tudok magamra védelmet tenni átkok és rontások ellen?
Figyelt kérdés
Mijen mágia kell ehez? Tudtok segíteni?
Aki nem hissz ijenekbe az lapozzon
2022. jan. 23. 14:14
1/11 anonim válasza:
Csak olyan tud rakni rád ilyen védelmet,aki ért ehhez, tapasztalat. Én rendeltem védelmi karkötőt,nekem eddig működik.
2/11 A kérdező kommentje:
De tudd. Nekem. Valaki segíteni?
2022. jan. 23. 14:26
3/11 anonim válasza:
Nem vagyok profi, de ismerek egy-két módszert. Ha érdekel, írj.
5/11 Grimfox válasza:
Viselj "troll cross"-t, Troll kereszt amulettet. Régi skandináv amulett ártalmas mágia ellen. (nem csak a mitológiai trollt hívták trollnak, trollnak hívták az erdőben lakó gonosz boszorkányokat is, meg hasonló ártó szándékú varázstudó embereket)
6/11 anonim válasza:
Nekem egy ametiszt gyongy van a nyakamban. 99.9%ban viselem
Hat eleg szerencsesnek mondhatom magam ami az eletemet jellemzi. Valahogy a rosz dolog is van akkor is kompenzal az elet nagyobb joval. 🙂
7/11 anonim válasza:
#5: Most nem azé', de a google 1. találata alapján a troll cross-t valójában a 90-es években találta ki egy svéd kovács... 😅
8/11 Grimfox válasza:
Amíg hisz benne, mindegy. Én csak egy wikipedia linket olvastam a dologról. Mondjuk így már nem fog benne hinni, úgyhogy nem is lesz hatása. Marad az elf kereszt(pentagramm). Ha ezt is lelövöd, akkor nem sok olyasmi van, amit a kérdező is meg tud csinálni.
10/11 Basshunter5000 válasza:
Fogadd el jézust megváltódként. Egy átok sem erősebb a Megváltódnál. Nem véletlen nevezik Szabadítónak is.
Keress meg nyugodtan, részletesen írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!