Van itt olyan valaki, aki tényleg ért a rontásokhoz meg a hasonló dolgokhoz?
Ha valakit annyira gyűlölsz, hogy már rontást szeretnél kérni rá, elég ha csak sokat gyűlölködsz és elhordod mindennek és továbbra is gyűlölöd. De ne lepődj meg ha belebetegszel a sok gyűlölködésbe.
VAGY nem foglalkozol vele,úgy teszel mintha nem is létezne és éled a saját életed boldogabban.
Ha nincs jobb dolgod, csináld meg magadnak. Valószínűleg használni nem fog, de ártani sem.
Én egyszer megszabadultam egy úszásoktatótól (semmi baja) egyszer meg agyvérzést okoztam egy osztálytársamnak, (ő is él). Ördögűzést egyszer csináltam szellemidézést még nem.
A lényeg, hogy ilyesmit bárki képes csinálni nem kell túlbonyolítani, nem kellenek gyertyák meg kabalák, a megszállottak nem hánynak zöldet, a szellemek meg nem áttetsző fehér alakok.
Az átok leküzdésének legjobb módja az Isteni segítségben való hit. Ha ez megvan és tudod, hogy segíteni fog, akkor is neked kell megtenned a lépést. Búj ki az átokból, mintha valami kabát lenne és hagyd ott, vagy lökd el magadtól. Ha működik megérzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!