Jó napot embertársaim! Maguknak sikerült már valamiféle varázslatot végrehajtani?
Én nem foglalkozok ilyesmivel.
Viszont személyesen ismerek olyan lányt, akinek az édesanyját megátkozták és meghalt, amikor ő még fiatal volt. Rossz volt a viszony közte és az anyósáék közt. Felkerestek egy asszonyt, aki foglalkozott átkokkal. Hogy annak hatására, vagy teljesen véletlen egybeesés volt-e, azt nem tudom, de a nőt elcsapta nemsokára egy autó, bele is halt. Nem is tudott arról, hogy átok van rajta, ez később tudódott ki.
Jósnős sztorit is hallottam eleget. A szomszédom volt már roma jósnőnél, aki tesztkérdéseket is engedett feltenni. Szóval, elmondta hogy hívják, hány testvére van, mivel foglalkozik. Tippre ezt senki nem tudná megmondani. Aztán azokból, amiket jósolt neki, volt ami már bekövetkezett.
Szóval van valami a dologban. Én elhiszem, hogy léteznek bizonyos személyek, akiknek tényleg van természetfeletti erejük.
Egy közeli ismerősöm használt woodoo mágiát.
Akire alkalmazta, hatalmas kárt csinált neki.
Elolvasott pár könyvet, rákészült, majd csinált egy woodoo rituálét.
Elmondása szerint reggel 9-10 óra körül.
Pár óra múlva felhívta valaki, hogy tudja-e hogy ez közös ismerősükkel mi történt, otthon rosszul lett, majd kórházba vitték.
Örök életére nyomorék lett, agyvérzés után.
Kitudja mi ebben az összefüggés, de nap mint nap látta ezt, akivel ez történt.
Amikor először látta nyomorék állapotban, azt mondta akkor döbbent rá, mekkora erő van ezekben a dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!