Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Be lehet folyásolni, hogy sok...

Be lehet folyásolni, hogy sok pénzünk legyen, hogy sok lencsét eszünk újvékór?

Figyelt kérdés
Mindíg szegény voltam, mint a templom egere. És most olvastam tegnapelőtt egy okkult oldalon, hogy a lencsemágia újévkor használ igenis! Most kipróbáltam ma. Rengeteg lencsét ettem már röfögök is hehe. Teleettem magam. Szerinted?

2022. jan. 1. 20:21
A kérdező szavazást indított:
igaz. Múködik
Talán, lehet
Nem. Kipróbáltam
Nem működik, de nem próbáltam ki csak így beírom
27 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Ez csak egy babona de ha nagyon hiszel benne akkor akár össze is jöhet csak nem a lencsétől
2022. jan. 1. 20:25
 2/14 Grimfox ***** válasza:
100%
Sajnos a pénz azokhoz áramlik, akiknek már eleve sok van belőle. A pénz pénzt szül. A szegénynek nem hullik csak úgy az ölébe, és ha keményen dolgozik, akkor is annyi pénzhez jut csak, hogy a felszínen maradjon. A nem, kipróbáltam kategóriába dobnám a voksom, mert nálunk sok évben volt lencse az újévi étel, és nem volt változás. Nem feltétlen a hiedelem miatt, inkább szokásból, de ha működne, lett volna változás. Mi sem vagyunk gazdagok, ezt hozzátenném.
2022. jan. 1. 20:41
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
És szerinted milyen módon képes befolyásolni a lencse az anyagi helyzetedet? Ordas nagy baromság ez is mint minden témakör az ezotériában.
2022. jan. 1. 20:43
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem sokkal többet segítene rajtad, ha megtanulnál helyesen írni magyarul!
2022. jan. 1. 20:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Lencsével azt nem sajnos viszont a bélgàz termelést lehet vele.
2022. jan. 1. 21:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
M. L. anyukájának a lencsefőzelék receptjét nem tudja valaki?
2022. jan. 1. 21:43
 7/14 Tudi333 ***** válasza:
90%
Ha az a program benned van, hogy a lencsétől sok pénzed lesz, akkor sok pénzed lesz. Ha úgy tudnád, ha olyan biztos lennél benne mint abban, hogy a fű zöld pl. akkor bizony úgy lenne. Tehát egy szóval:nem!!!! :)) A lencsétől nem lesz több pénzed! De ha megtanulnál írni picit jobban, akkor nem idegesitenél annyira pl engem, így nem a negatívat küldeném feléd ilyenkor, meg mások sem, hanem mondjuk semmit! Ergo, mivel ezó témakör még ilyenek is befolyásoló tényezők lehetnek!
2022. jan. 1. 21:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Kb 20 éve eszek lencsét minden január elsején, pedig nem szeretem szegényt. Azóta is csóró vagyok.

Bár ilyen egyszerű lenne! :D

2022. jan. 1. 22:16
 9/14 anonim ***** válasza:
38%
Inkább a vonzás törvényének és agykontrollnak olvass utána. Nem attól függ mit használsz, hanem hogy mennyire hiszel benne. Tavaly (mostmár tavalyelőtt igazából) nagyon le voltunk égve, fogalmunk sem volt, honnan lesz pénzünk. Tartozásunk volt, teljes csőd minden. A semmiből ugrott az ölünkbe nagyszülő után egy komolyabb örökség, plusz még a házat is eladtuk utána (mivel nagyon kellett a pénz). Hülyeségnek tűnhet, de szerintem én bevonzottam. Nem a halálát, én nem kívántam rosszat senkinek. De igazából az is pénz. Még sok tapasztalatom van az agykontrollal igazából, egy teljes tanfolyamot is el szeretnék végezni, csak nincs időm. Egyetemen volt, hogy több mint 100 tételből húztam ki azt az 1-et, amit megtanultam. Végig mondogattam magamban, hogy ezt kapom, valahogy megéreztem. De érettségin is pont olyat kaptam, amit tudtam. Néha megérzek dolgokat előre, és néha tudok agykontrollal is bevonzani dolgokat. És nem csak én, ez a képesség mindenkiben ott rejlik, csak igazából nem tudjuk hogy működik. Szerintem először csak próbálj meg lefekvéskor (amikor nyugodt vagy, mert ez fontos) a pénzre összpontosítani, gondolj a módszerekre, hogy szeretnéd megszerezni, mennyire van szükséged, mit tennél vele. Előbb-utóbb biztos be fog válni.
2022. jan. 1. 22:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Én ma olvastam, hogy a nap első étkezésekor kell lencsét enni. A jelek szerint én itt rontottam el 😅🙃
2022. jan. 1. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!