Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehet hanganyagot...

Hogyan lehet hanganyagot készíteni amivel be tudjuk folyásolni a tudatalattinkat?

Figyelt kérdés

Régóta próbálok csinálni egy hanganyagot de sehogy sem sikerül. Találtam mintát az interneten valami bonyolult programot kellene kezelni...hanghullámok..frekvenciák...stb

Ha valaki tudna segíteni nekem nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm!

2010. júl. 14. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de én nem egészen értem, hogy mit szeretnél?

Mondjuk a saját hangodat szeretnéd felvenni, és alátenni meditatív zenét vagy alfa-és egyéb hangokat?

És ehhez keresel programot?

Légy szíves egy kis magyarázatot adni...

2010. júl. 14. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
befolyásolni tudjuk
2010. júl. 14. 20:26
 3/5 BlackSword ***** válasza:

Azt hiszem értem, hogy mi a lényege... Azt szeretné a kérdező, hogy felvenné a hangját és olyan módra átalakítani, hogy a tudat alatt lehessen csak hallani... De nem biztos...

Erről keringenek városi legendák, hogy a boltokban is használnak ilyet, és az a szöveg megy alatta, hogy ne lopj, meg hogy becsületes vagy... De egyik ismerősöm biztonságszervező, vagy valami hasonló, és ő mondta, hogy ez butaság...

Aztán, hogy tényleg van-e olyan hamgsáv ami csak a tudatalattira hat... hát tudatosan nem tudom... De ha van, akkor nagyon drága program, és felszerelés is kell, hogy kelljen hozzá, mert szerintem a mezei zeneszerkesztők, és a hangfalak ezt nem tudják... Persze nem ez a szakmám...

2010. júl. 14. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
csak mondd fel a kívánt dolgokat diktafonra, és míg alszol, játszd le. időt és energiát spórolsz vele.
2010. júl. 14. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:
2010. aug. 6. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!