Milyen létező, működő varázsigéket ismertek?
Mivel a szavaknak ereje van, így végül is bárki tud hatásos "varázsigét" mondani.
Úgy tudom, hogy az agressziót kiváltó "varázsigék" a leghatásosabbak, mint pl:
Amikor a másik személy anyukájának a feltételes "foglalkozására" utalsz.
Vagy, amikor a másik személyt mepróbálod előnytelen külsejű, vagy kevésbé okos állattal összehasonlítva jellemezni.
De, emellett gyakori a bizonyos intimszférába tartozó szervek megnevezését alkalmazni egyes személyekre.
Stb... :,D
Pók keresztje, darázs szive,
segíts rajta, varázsige!
1-es vagyok. A varázsige nekem az egyik legféltettebb és legszemélyesebb titkom. Nem azért, mert ne találhatnád meg egy könyvben, vagy az interneten bárhol, hanem azért, amit nekem jelent. Így nem írhatom le. Keress magadnak, bátran kísérletezz, derítsd fel ezt a misztikus oldalad.
(Tudi333 igaz.)
Ha sérülést szenvedsz el ne káromkodni és sírj. (Persze ha az meg tűrhető)
Hanem pozitív jelzőkkel helyettesítsd. És közben rázd pl ha forró zsírral egetted le.
A pozitív jelzőkkel becsapod az agyad gyorsítja a fájdalom érzet múlását. A rázás meg hűti az égett bőrt. Majd hideg víz 15 perc az csá.
Vágásnál is pozitívan.
Negatívum, hogy mazochistának néznek, pedig K. nem. Csak gcire fáj és kinodban inkább nevetsz...és anyázás helyett inkább dicséred magad, hogy milyen zseniálisan sikerült elbszni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!