Miért van az hogy sok hülye beveszi az ilyen "mágikus" átverős cuccost?
Vagyis,miért van az,hogy vannak emberek,akik pl:Kiadják magukat nagy boszorkánynak?Vagyis ilyen varázslónak,meg stb..
És vannak emberek,akik több tízezreket csalnak ki így,hogy például:
Én vagyok xy mágus,aki megjósolja az jövődet,vagy elmondja mit ne tegyél.
Vagy bírom hogy valaki,szerencse hozzó talizmányokat add el facebook-on..
Ennek mi értelme?
Ok,mágia,meg stb...
Azért,mert te "túl okosnak" gondolod magad és nem hiszel az ilyesmiben, attól még létezik.
Sok a csaló, viszont vannak akik tényleg értenek hozzá.
11
Abban hiszek amiben akarok..
És senki se mondta hogy "ne higyjél" hanem nagyon más az kérdés...
Láttam pár válaszoló mást írt de mondjuk mind1
A régi időkben kiváltságnak számított az, ha valaki egy megvilágosodott mester tanítványává válhatott. Erre csak a szellemileg leginkább érett, magas tudatszintű személyek voltak alkalmasak.
Mára olyannyira feledésbe merült ez a fajta tudás, hogy már azokat is bolondnak bélyegzik a csak anyagi világban hívő, egyszerű emberek, akik kicsit is nyitottak a misztikus megtapasztalásokra... :)
14
Attól mert az interneten mindenféle szektáknak az írásait olvasod, meg youtube videókat nézel, nem leszel semmilyen mester tanítványa és kiváltságos sem leszel.
A kérdés pedig nem is erről szólt. A kérdés úgy szólt, hogy az ilyen hozzád hasonló "kiváltságost" hogy tudnak átvágni úgy mint a sz.rt a palánkon. Na hát pontosan így. Hogy azt gondolod te vagy a felsőbb erő, holott te ugyanúgy egy anyagi világban élő vagy, akire ugyanazok a szabályok vonatkoznak mint a többi emberre. Szóval az érett, magas tudatszint a te esetben eléggé erős jelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!