Hogyan kell szerelmi kötést készíteni? Mi lehet az ellenoldala ha beválik ?
Figyelt kérdés
N2021. dec. 15. 21:53
11/44 A kérdező kommentje:
Mármint Ő nem tehette rám
2021. dec. 15. 23:34
12/44 anonim válasza:
De bárki más meg igen. Üdv a saját magad által kreált világban.
13/44 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy saját magam által?
2021. dec. 16. 00:09
14/44 anonim válasza:
Bocsi, rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy a kiírt kérdésed által formált világban.
Gondolom te sem mentesülsz. Ha másoknak tetszel, akik neked nem, gondolod, hogy téged nem átkoznak?
15/44 Grimfox válasza:
Kérdező, arra találták ki, hogy birtokoljanak valakit, önzésből. Mindegy, hogy a kötést alkalmazó szereti e az áldozatát, vagy csak a testi vágyait akarja kielégíteni. A lényeg az, hogy nem érdekli, mit érez a másik, mindaddig amíg birtokolhatja. A cél annak megakadályozása, hogy az áldozat szabadon dönthessen, és érezhessen. A szerelmi kötés egy átok, csak nem a gyűlölet, vagy harag szüli, hanem a birtoklási vágy, és önzés.
16/44 A kérdező kommentje:
Hát én mindug szerencsétlen voltam szerelmi téren...Soha nem volt viszonzott.34 éves vagyok.Bár snnyi az előnyöm hogy kb 25 nek nézek ki bár vki fiatalabbnak is nézett már.De ez nem nagy előny ,mert nem akarnak engem csak szexuálisan mindig.Mondjuk gyereket se akarok soha mert beteg vagyok mentálisan meg van több fizikai bajom is már .Gondolom a rengeteg stressz meg boldogtalanság ,félelem,aggodalom miatt.
2021. dec. 16. 00:17
17/44 anonim válasza:
Ebben az esetben bocsánatot kérek az első elviccelt válaszomért.
Valami hasonló cipőben járok én is, és kicsit fusztrált a kategória, a kiírt kérdésed, meg hogy ilyenekkel kell próbálkozni.
18/44 Grimfox válasza:
Na, ilyen élethelyzetben pláne ne próbálkozz kötéssel. Ahogy korábban írtam, mindkét félre hat. Ha nem akarsz idegösszeomlást, vagy hasonló kellemes pszichés problémát a meglévők mellé, akkor nagyon nem érdemes.
19/44 anonim válasza:
Grimfox - De ha igazad van, ebből az is következik, ha valaki top állapotban “ezoterizál” a világ urává is válhat a saját szintjének megfelelően. Stb... Ha jól gondolom.
20/44 A kérdező kommentje:
Hát nekem mindennap idegösszeomlásom van szerintem
2021. dec. 16. 01:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!