Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kell szerelmi kötést...

Hogyan kell szerelmi kötést készíteni? Mi lehet az ellenoldala ha beválik ?

Figyelt kérdés
N
2021. dec. 15. 21:53
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
77%

Úgy kell elkészíteni, de ez most csak leegyszerűsítve fogom elmondani, a bonyolultabb verziót a kedvedért most félreteszem... Szóval hogy odamész a kiszemeltedhez, és elmondod neki, hogy mit is érzel iránta valójában. Általában ezt pozitívabban fogadják, mint ha megátkoznád őket. Persze járhatsz a veszélyesebb úton is, bevonhatsz démonokat is meg sárkányokat is, de utóbbinak a tüze felemészt, ha nem simogatod elég gyakran. Előbbiből meg az idő múlásával puncikobold lesz és gátolni fogja a farkak ostromát, akik közelednének hozzád. Talán már most is van ilyened. Talán ezért szorulsz bájitalok, meg kötések, és itt kiírt kérdések alkalmazására. Ezt a főmágusom mondta, aki a boszorkánytanács vezérének az öccse. Szóval megbízható forrásból tudom.

29/F

2021. dec. 15. 22:09
 2/44 A kérdező kommentje:
Ajj.Nem elpoénkodós választ várok :(
2021. dec. 15. 22:23
 3/44 anonim ***** válasza:
100%

A válaszom nem vicces, inkább tragikus.

De a kiírt kérdésed szült egy másik kérdést, amit én írtam ki. Tessék...

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1149..

2021. dec. 15. 22:31
 4/44 Grimfox ***** válasza:
100%
Azt nem írom le, hogy hogyan. Azt leírom, hogy mi lehet az ellenoldala. Mivel akarata ellenére, és tudta nélkül kényszerítesz valakit olyasmire, amit valójában nem érez, ezért amit kicsikarsz belőle, nem valódi érzelem lesz, csak felkavart ösztönök, és természetellenes, egészségtelen kötődés. Nem igazi szerelem, és szeretet kiváltképp nem. A másik kellemes mellékhatása, hogy mivel két embert köt össze, rád is hatással lesz, te is kényszerítve leszel a kötés által. Majdnem minden, ami a másik félre érvényes, érvényes lesz rád is. A kezdeti érzelmeid, ha esetleg valódiak voltak is, el fognak torzulni.
2021. dec. 15. 22:40
 5/44 anonim ***** válasza:
100%

négyes: Ez egy nagyon szép válasz volt, még a témát kívülállóként szemlélő szemmel olvasva is.

egyes voltam

2021. dec. 15. 22:45
 6/44 A kérdező kommentje:
Hát én szenvedek nélküle igy is nagyon
2021. dec. 15. 23:04
 7/44 anonim ***** válasza:
100%
Talán rajtad is van ilyen kötés és attól szenvedsz.
2021. dec. 15. 23:06
 8/44 Grimfox ***** válasza:
100%
Akkor gondolj bele abba a szenvedésbe, amit attól érzel, hogy ott van melletted, de mégis minden rosszabb, mint amikor még nem volt melletted. Nagy eséllyel a szerelem undorba, vagy gyűlületbe csap át mindkét fél részéről. Ha párkapcsolatban köttök ki, hűtlenek lesztek egymáshoz, de mégsem tudtok továbblépni a kapcsolaton, mert gyakorlatilag egy átokkal azonos dolog köt össze titeket. Ha mindezek valami csoda folytán mégsem történnek meg, végignézheted, ahogy a megkötött személy egyre boldogtalanabb, fásultabb, kiégettebb lesz, ha az pszichésen érzékeny alkat, mentális problémái kezdenek jelentkezni, és erősödnek, minél tovább van a kötés hatása alatt. A szerelmi kötéstől mindenki boldog párkapcsolatot vár, de ezt nem erre találták ki, nem alkalmas erre.
2021. dec. 15. 23:10
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
Szóval jobb lesz, ha sárkányokat simogatsz, mint ahogy azt már én is javasoltam. :D
2021. dec. 15. 23:24
 10/44 A kérdező kommentje:

Akkor mire találták ki?

Rajtam nem.lehet kötés...Mert Ő nem akar engem....csak nagyritkán :(((((

2021. dec. 15. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!