Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Megeresősítés randi előtt?

Megeresősítés randi előtt?

Figyelt kérdés

Szeretnék valami kis szertartást hogy jól sikerüljön egy találkozóm, már az is hasznos a számomra ha placeboként hat és ösztönöz kicsit.

Mit ajánlanátok?

2021. nov. 26. 21:11
 1/10 Grimfox ***** válasza:
100%
Önszuggesztiót. Az több mint placebo, de nem kell hozzá előzetes ismeret a mágikus szertartások terén. Meglepődnél, ha tudnád, hogy a mágikus műveletek mekkora része alapul önszuggesztión, és annak változatain.
2021. nov. 26. 21:33
 2/10 A kérdező kommentje:

De mégis ezt miként tegyem?

Ez olyan mint az agykontroll?

2021. nov. 27. 23:38
 3/10 Grimfox ***** válasza:
100%
Igen, egy kicsit, de nem szükséges annyira túlbonyolítani. Egyszerűen ellazulsz, és egy pozitív, kijelentő mondatot használsz, lehetőleg tömöret, rövidet, ami kifejezi a szándékod. Pl:"A randi jól sikerül, magabiztos vagyok". Röviden, csak a lényeget megfogalmazva, jelen időben, kijelentő módban érdemes fogalmazni, így a leghatékonyabb. Az ellazult állapotban ezt elismétled magadnak többször. Minimum 5-6 ismétlés kell, ez önszuggesztió, az ismétlés fontos. A radni előtt akár minden nap elvégezheted ezt legalább egyszer, hogy növeld a hatást. Ez magabiztosabbá tesz, és segít, hogy mindent elkövess a sikeres találkozó érdekében. A többi már csak a partneren, és a körülményeken múlik.
2021. nov. 28. 09:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mégis a szertartásnak vagy híve, szertartásosan tedd azt, amit Grimfox fentebb javasol!
2021. nov. 28. 13:56
 5/10 Grimfox ***** válasza:
100%
A szertartás is az önszuggesztió egyik formája, 4.-nek igaza van.
2021. nov. 28. 15:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Van egy ötletem, felvezetem:

"Amint mondtad, a koncentráció azt jelenti, hogy minden erőnket, gondolatunkat egy pontra irányítjuk, egy pontba sűrítjük, és az értelem, a tudat összes erőjét összefogjuk. Ha azonban a mondatra koncentrálok, nem tudom értelmem erőit egy pontba sűríteni. Egy mondat több szóból áll. Ezek a szavak időben és térben egyaránt egymást követik. Képtelen vagyok ezekre a pontokra úgy gondolni, mintha egy pontban egyszerre lennének jelen, hanem csak úgy, mint időben és térben egymást követő egységekre. Amikor a mondat végére érek, újra vissza kell ugranom az elejére, és a kezdetétől a végéig újra át kell gondolnom. Így lehetetlen a koncentráció." Elisabeth Haich-Beavatás(részlet)

Na már most, ha a szavak, a forma mögött rejlő lényegre hegyezem ki a tudatom, egyéválva a tartalommal, azt vizualizálom hogy a kocentrációm tárgyát minden belégzéssel magamba táplálom, úgyhiszem hogy megsokszorozom a gyakorlat hatékonyságát.

Ez a gyakorlat Franz Bardon gyakorlati leckéi között is szerepel, mint a levegő feltöltés vagy valami ilyesmi. Esetlegm még folyadékot használva is alkalmaznám ezt a gyakorlatot, arra gondoltam.

Szerintetek?

2021. nov. 28. 16:22
 7/10 Grimfox ***** válasza:
100%

Az idézet írója nem ismerte a szuggesztió működési mechanizmusát. És azt az elvet sem, hogy a mondatként kiejtett szavak mind egyetlen dolgot építenek fel. Egy összetett, fogalmakból álló gondolati formát. De ő maga is leírja a saját problémáját. Nem tud egységként gondolni a mondatra, hanem szétbontja szavakra. A szuggesztió, és önszuggesztió során előre kiválasztod a mondatot, és nem ismételgetés közben koncentrálsz a szavak jelentésére. Olyankor csak ismétled. A szuggesztió a tudatalattit befolyásolja, és ott váltja ki a hatást, ami aztán az éber tudatra is hatással lesz.

Ha az önszuggesztiódat képes vagy vizualizációval is megerősíteni, beleélni magad, egyéválni a tartalommal, az csak fokozza a hatását. Ha a légzéshez igazítod, az fokozhatja a hatást, de csak akkor, ha képes vagy megakadályozni, hogy a több dolog irányítása egyszerre szétszórja a figyelmed a légzés, vizualizáció, és koncentráció, valamint a szuggesztió szövege között.

2021. nov. 28. 16:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Az idézet írójának nem az önszuggesztió volt a célja, amikor ezt a gyakorlatot végezte, csupán én emeltem ki a szövegkörnyezetéből, mert a fókuszáltságot jól leírja, és kapóra jött az ötletem felvezetéséhez.
2021. nov. 28. 17:03
 9/10 Grimfox ***** válasza:
100%
Így már értem.
2021. nov. 28. 17:06
 10/10 anonim válasza:
100%
Meditálj és gondolj arra, hogy minden tökéletes lesz<3
2021. nov. 30. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!