Tetszik egy fiatal lány (idősebb vagyok 10 évvel) , akivel egészen jól alakult a kapcsolatom, később azonban hazudott nekem és átvert. Minden ok nélkül a semmiből.
Erre válaszolni fogok, vagy úgy hogy magamhoz kötöm vagy minden kapcsolatát megmérgezem.
Mármint minden emberi kapcsolatát, hogy végül csak nálam érezze magát jól.
10. Vonzódást fog érezni a kütés miatt, de nem szerelmet. És nem természeteset. Én is akartam csinálni, de nem is tudom. Azért az elég meredek, más szabad akaratát elvenni. Az a legnagyobb bűnök közé tartozik. Köztük van az öngyilkosság, az abortusz, a gyilkosság, és bizony a házasságtörés is. Ezek a legnagyobb bűnök Isten szemében. És nyilvánvaló hogy a kötés is köztük van. Az áldozatnak nevezhető, az akit sötét erővel megkötnek, megfosztva önjogától és szabad akaratától. Szinte egyenlő a nemi erőszakkal.
2021. nov. 25. 19:33
23/33 anonim válasza:
Végül is ha ennyi eszed van, akkor a magadhoz kötés felér szegény csajnak egy átokkal...
2021. nov. 25. 19:39
24/33 anonim válasza:
,,Mint bárkié, mindegy a kérdésre nézve.,,
A kérdésre nézve valóban mindegy.
Viszont elég sokat elárul rólad és a szituációról.
2021. nov. 25. 19:58
25/33 anonim válasza:
22-es, eltévesztetted a kategóriát. Ez nem a vallás. Az abortusz nem bűn!
Meredek példa. Ha lány vagy (nem tudom), és megerőszakolnak, örömmel hordanád ki a gyereket? Az öngyilkosság akkor is bűn, ha megöltél x embert, aztán megjön a lelkiismereted, és emiatt nem látsz más menekülési módot a szégyen elől, csak a halált?
Az általad felsorolt "főbűnök" túl bonyoltultak ahhoz, hogy így beskatulyázd.
2021. nov. 25. 21:58
26/33 A kérdező kommentje:
24, Kit izgat ez?
25, Hogy jön ide?
2021. nov. 26. 11:40
27/33 anonim válasza:
A 22-es kommentre válaszoltam.
2021. nov. 26. 11:52
28/33 anonim válasza:
Kérdező ha téged nem izgat ez, vagy az, vagy semmi, akkor csináld. Minek kérdezel egyáltalán. Ha olyan tökös vagy, hogy neked sem Isten sem eberi vélemény nem kell, akkor minek halogatod azt, amit csinálni akarsz? Csak nem félsz?
2021. nov. 26. 16:53
29/33 A kérdező kommentje:
28 Nem tudom hogy miként lenne a legjobb.
2021. nov. 26. 18:54
30/33 anonim válasza:
Akkor kösd magadhoz, ha tudod hogy hogyan kell. Ahhoz tudás kell. Ha más csinálja meg neked az nagyon drága. Én is gondolkodtam már, hogy rajzolok a padlóra a véremmel pentagrammot, közepére a megkötendő fényképe. Gyertyára ráirni a nevét, meggyújtani. Sajnos nem tudom hogyan kell. Ez csak egy elképzelésem. Ha tudod hogy kell, elküldheted privátban nekem. Vér kell hozzá, azt tudom, és erős akarat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!