Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Magamhoz kössem vagy megátkozzam?

Magamhoz kössem vagy megátkozzam?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiatal lány (idősebb vagyok 10 évvel) , akivel egészen jól alakult a kapcsolatom, később azonban hazudott nekem és átvert. Minden ok nélkül a semmiből.

Erre válaszolni fogok, vagy úgy hogy magamhoz kötöm vagy minden kapcsolatát megmérgezem.

Mármint minden emberi kapcsolatát, hogy végül csak nálam érezze magát jól.

Melyik volna kevésbé ártalmas rá nézve?

2021. nov. 25. 12:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
47%
Atya gatya, a gyógyszereidet megint elfelejtetted bevenni?
2021. nov. 25. 14:30
 12/33 A kérdező kommentje:

6.,Ez bizonyos értelemben igaz.

10.,A másik fél,ha nincs eszköze és tudása hozzá,nem fogja tudni hogy mi történt vele,csak megváltozik a hozzállása és az érzelmi világa,esetleg a kötés ellentétes érzelmeket keltve benne legyőzi a sajátjait.

2021. nov. 25. 14:35
 13/33 anonim ***** válasza:
37%

Ok nélkül, a semmiből, egy olyan embert, aki azon gondolkodik, hogy tönkre tegye az életét, vagy tönkre tegye az életét, csak más módon.

Aztán nem tudom, mennyi idős vagy, de a tíz évvel fiatalabb egyfajta pedofiliára is utalhat.

Én a helyedben inkább csak szépen elkullognák a sarokba.

2021. nov. 25. 15:02
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Melyik volna kevésbé ártalmas? Ha bal kézzel vágna pofon jól valaki vagy jobb kézzel vágna pofon, melyik volna kevésbé ártalmas? Kb. ennyi értelme van a kérdésednek.
2021. nov. 25. 15:35
 15/33 A kérdező kommentje:

13.,Én nem gondolkoztam ilyesmiben ameddig nem cselekedett ellenem. És valóban nem adtam okot rá. Teljesen őszinte voltam vele mindig.

Nálam ez nem fér bele, vállaljon felelősséget, én is fogok. Nem mellesleg mindketten felnőttek vagyunk,nincs pedofília.

2021. nov. 25. 16:09
 16/33 anonim ***** válasza:
83%

Tehát akkor te, kérdező, minimum meglett 28 évesen még mindig nem jutottál el oda, hogy egyszerűen tovább lépj, aztán majd a karma megbünteti, ha ő volt a helytelen.

És úgy gondolod, hogy ennyire alacsonyan levő lélekkel, képes vagy hatékonyan átkozni, anélkül, hogy az egész nem csap vissza rád? Vagy úgy magadhoz kötni, hogy az nem téged tesz tönkre?

Hát, őszintén. Döntsd el, milyen módon szeretnéd magadat tönkre tenni, mert igy csak az lesz belőle.

2021. nov. 25. 17:36
 17/33 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal hogy visszahatása is van. Nem akarok kibújni ez alól.
2021. nov. 25. 17:43
 18/33 anonim ***** válasza:
85%
Ebből senki nem fog jól kijönni és senki sem fog szeretni senkit. Akkor pedig mi értelme egy párkapcsolatnak?
2021. nov. 25. 17:47
 19/33 A kérdező kommentje:
Én nem hiszek abban hogy szerelem.
2021. nov. 25. 17:51
 20/33 anonim ***** válasza:
83%
És mégis miről szólt a párkapcsolatod?
2021. nov. 25. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!