Frabato vagy valaki ezen tudna még segíteni?
Viszonyom volt egy sráccal, akinek párkapcsolata volt. Viszont túl gyáva volt kilépni, illetve anyagi érdeke is úgy kívánta, hogy a csajjal maradjon. Aztàn egymásba szerettünk, és már úgy tűnt minden rendben mikor, szakított. Vagyis konkrétan ghostilgolt egy beszélgetés közepén. Aztán bárholt írtam neki letiltott. Ha meglát az utcán csúnyán néz, vagy undort érez. Ez azóta van, mióta otthon próbáltam szerelmi kötést csinálni rá. Mikor észleltem, hogy egyre rosszabb tettem rá mégegyet. Használtam hozzá, vért, hajszálakat, rajzokat mindent amiről tudom, hogy felerősíti. Meg lehetne még ezt a helyzetet menteni? Azóta kétszer öngyilkos akartam lenni. És bárki próbálkozik be, nem tudom komolyan venni. Állandóan Ő jár a fejemben. 1 éve dobott ki.
25/L 30/F
A helyzetet sajnos nagy eséllyel már akkor sem lehetett megmenteni, amikor nem szakított a párjával, hogy veled legyen. Tudom, hogy szemét dolog ilyet mondani, de csak kihasznált téged. A kötési kísérleteiddel csak rontottál a helyzeten, és most te magad szenvedsz a kötés hatásától(a kötés mindkét félre hat), ő meg a tudattalan kényszerítő erő miatt csak még inkább igyekszik távol maradni. A legjobb megoldás az lenne, ha feloldanád mindkét kötést, mielőtt még jobban beleeszi magát az érzelmeidbe, és tudatodba. Utána még kell majd egy kis idő, míg az érzelmi egyensúlyod helyre áll.
Frabato meg, ahogy az előző írta, nem fogja megoldani a helyzetedet.
Ebből valahogyan fekete mágia lett vagy valaki más tett fel feketét. Illetve önrontás is lehet, ami pl. egyoldalú szerelmi kötés. Én olyat sok-sok évvel ezelőtt a hülye Titok könyvből csináltam és pórul jártam másfél évre. Akkor még nem voltam spirit, csak utamba került az az ártó könyv.
Frabatót nagyon nem ajánlom, mert szintén fekete mágiát művel. Viszont lehet találni a neten fehér mágiával foglalkozó személyeket. Akár szerelmi mágiával kapcsolatban, de én ide általánosabb mágust vagy boszorkányt javasolnék. Mert aki szerelmi mágiát csinál, általában fehér mágia esetén is csak elindítja és nem néz rád. Itt pontosan meg kéne nézni, hogy egyáltalán van-e utatok egymással vagy le kéne vágni inkább. Ha jót akarsz így a fos után, akkor megvizsgáltatod az igazi életutat.
Frabátó nem ért hozzá.
Amúgy meg nem kellett volna embereket kötözgetni tapasztalat nélkül. Meg kihasználni a mágiát ilyen badaraágra se illik.
Soha ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Ha téged akarna, nem érdekelné az anyagi jóléte és egyebek. Az nem tiszta szeretet. Alapból gáz valakin élősködni, főleg pasiként. Vajon veled is azt tenné?!
Otthoni mágia -szerintem- sz@rt sem ér. Mágus is mondhat bármit, küldje el a bizonyítékot, de nem fogja, mert a pénzed kell neki.
Öngyilkosnak meg nem kell lenni. Menj vírusos közelébe. Úgyis már van lassan magyar csárdás is van.
Népirtásban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!