Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Rákos beteg hogyan tud meggyóg...

Rákos beteg hogyan tud meggyógyulni a szellemvilág segítségével?

Figyelt kérdés

Saját magamon tapasztaltam meg,hogy tud segíteni a szellemvilág, de a miértjét, hogyanját nem értem.Ezért is akartam ide kiírni kérdést ezzel kapcsolatban, több másik fórumban is megpróbáltam ehhez segítséget kérni.

2 éve a rák egy nagyon súlyos változatát diagnosztizálták nálam, azt mondták nem műthető, kemo és sugárterpáia után élek még pár hónapig és annyi.Nagyon bunkó volt az orvos, sajnos nem volt pénzem magándokihoz menni.Megkaptam a kemot és a sugárt, az életem romokban hevert.Máshol is kiújult a rák, de azt műteni akarták,sajnos a műtét maradandó fogyatékosságot okozott volna, de a doki azt mondta folyton jobb ez mint hogy meghaljak.

Eltelt egy év 40 kg-ot fogytam, hajam kihullott,bőröm is csúnya lett.Igazából már eldöntöttem hogy véget vetek ennek, elutaztam egy magas helyhez, egész nap ott üldögéltem, vártam az estét, és hogy befejezzem végre ezt a szenvedést.Felmásztam a sziklára, majd ahogy álltam ott,nehezen akartam megtenni.

Elhagyta egy fohász a számat hangosan, szerintem benne volt minden érzelmem és gondolatom is.Ezt mondtam.

Felajánlom a testem annak aki segít,csak újra egészséges legyek, és ne legyen semmi betegségem!

Már majdnem telihold volt, mikor ezt mondtam egy felhő hirtelen eltakarta a holdat,egy erős fuvallatot éreztem,szószerint majdnem lefújt a szikláról, pedig önszántamból akartam ennek véget vetni.Ekkor a fejemben olyan volt, mintha hangosan valaki azt mondta volna MIT KÉRTÉL?

Körbenéztem, azt hittem valahonnan valaki odaszólt de semmi.Elismételtem, amit kértem.

Hirtelen egy melegséget éreztem, forró lett a testem,annyira hogy izzadt lett minden ruhám.Egy hang volt ezután bennem, ne tedd meg, menj haza!

Hazamentem, igazából ezektől az élményektől nagyon fáradt volna, lefeküdtem egyből,gyógyszereket se vettem be estére.

Egész este izzadtam, de nem tudom pontosan leírni hogyan, olyan volt mintha a testem belülről izzott volna.Reggelre nemcsak a pizsamán lett tiszta víz, hanem az egész ágyam is.Nem betegen éreztem magam, hanem furán.Olyan volt mintha kicseréltek volna, nem is értettem.dél lett mire a gyógyszerek eszembe jutottak,reggeli adag is kimaradt.Valami indíttatásból nem vettem be, este sem.Legfurább az volt, hogy nem hogy rosszabbul lettem volna, hanem fiatalosnak, energikusnak éreztem magam.

Pár nap múlva annyira nem tudom elmondani, milyen volt ez az érzés, hogy felkerestem az onkológust, hogy vizsgáljon meg, meg nem szedem napok óta a gyógyszereket és nemhogy rosszabbul, de sokkal jobban érzem magam.

Ami ezután történt azt már nem akarom ide leírni, mert olyan hosszú lenne.Több onkológust is megjártam, mindegyik azt mondta hogy a rák, az áttétek, nem tudják hogyan, de valahogy eltűntek, mintha nem is lettek volna.Folyton azt kérdezte mindegyik, mit csináltam, hol voltam, mitől van ez...

Azzal engedtek el, hogy negyedévente menjek vissza megnézetni magam, de azóta se semmi.

Több könyvet hogy fórumot átböngésztem ami a gyógyulásoktról szólt, aki tudna ezzel kapcsolatban segíteni akár könyvek vagy infó, vagy ért hozzá valamilyen szinten, szívesen veszem a megkeresését.Akár itt vagy privátban.

Köszönöm a segítséget.

Kérném aki választ ír, ne gúnyolódjon, sajnos itt láttam néha olyan választ, elég volt mindezt átélnem, most már csak arra keresem a választ hogy és miért tudott ilyen megtörténni?

2021. szept. 29. 14:49
 1/9 grafno ***** válasza:
17%
Isten azt akarta, hogy elj, mert meg nem erted el a celod.
2021. szept. 29. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Sehogy! Nem szabad a szellemi világgal foglalkozni, mert becsapnak!
2021. szept. 29. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
A hogyan-t nem tudom, a miért-re viszont van tippem. Én pszichés probléma miatt mentem fel egy hegyre és ugyanúgy véget akartam vetni az életemnek. Én azt mondtam, hogy ha végre elmúlna a depresszióm, az örökös bánat, cserébe segítenék rengeteg embernek, csak múlna el. Ekkor nem egy hangot hallottam, hanem érintés éreztem a vállamon. Meg is fordultam, olyan valóságos volt. Hazaérve ólmos fáradtság vett rajtam erőt, elaludtam és mikor felébredtem, nem éreztem azt a súlyt a lelkemben. 6 égen át ápoltam utána betegeket, aztán egy váratlan fordulat történt, máshova kerültem, más feladattal. A szellemvilág nem segít csak úgy, kapsz majd feladatot, küldetést. Bár testileg már senkit nem ápolok, lelki tanácsért folyamatosan megkereslek, sokszor idegenek is megnyílnak.
2021. szept. 29. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Önmagától is visszahúzódhat minden belemagyarázás és misztikus képzelgés nélkül. Nagy eséllyel ez történt veled is.
2021. szept. 29. 16:31
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Csak tippelek, de annyira nem értek hozzá. Hiszek abban, hogy a betegségeknek lelki háttere van, és igazából valamilyen belső, akár tudat alatti küzdelem jelenik ilyenkor meg a fizikai síkon. Lehet, hogy ebben a helyzetben, hogy elmentél arra a helyre, ezt a tudatalatti, belső küzdelmet jelenítetted meg csak a valóságban. Kb. mintha eljátszottad volna magaddal. Megtalálhattad azt a részedet, aki segít a továbbiakban bármilyen nehézséggel megküzdeni, tehát meghallgattatott a fohászod :)

Így, mivel eljátszottad, megjelenítetted, megélted ezt a küzdelmet, sőt, túl is léptél rajta, a betegségnek, mint a test üzenetének nem volt tovább értelme, se tartalma, és eltűnt.

De ez csak tipp. Igazából szerintem csak te tudod mi és hogyan történt, mert te élted át, te érezted.

Minden jót Neked a továbbiakban! :)

2021. szept. 29. 17:13
 6/9 Tudi333 ***** válasza:
73%
Az ok az, hogy elengedted. Elengedtél mindent. Mindent, mivel le akartàl ugrani. Amit elengedsz az nem hat rád. Elengedtél mindent, így a rák kiváltó okát is. Ennyi.
2021. szept. 29. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Mit szedtél a rákra? Mennyi ideig nem szedted a 2 vizsgálat között?

Hol volt a rákod stb...

Ezek fontos tényezők mert lehet hogy az egészségügyünk "remekelt" megint🤣

2021. szept. 29. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a tippem, mint 3asnak. Jönni fog a feladat. Nem pont ilyen de hasonlók már történtek velem is. Úgy érzem az átlagtól jobban ismerem ezt a világot, de közel sem eléggé, hogy bármit biztosra mondják.

Hihetetlen alázatról tettél tanúbizonyságot. Változni nehéz, ezért tiszteletem, mert ezek szerint Neked sikerült.

Egyértelműen tudni fogod azt is mi a feladat, majd írd meg kíváncsi vagyok.

2021. szept. 29. 22:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Önmagadba vetett hit, és az Univerzum ereje volt ez.A szellemvilág csak egyfajta közvetítőként működött ebben a folyamatban.

Üdv:egy hasonló utat bejárt ember

2022. jan. 20. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!