1/28 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nem kommunikálsz vele folyamatosan a tudatosság egy nem ébrenléti fokán?
Konkrétumot akarsz megtudni tőle?
2/28 A kérdező kommentje:
#1 Szeretnék teljesen tudatos beszélgetést folytatni vele, ha lehatséges. Akár eszközök használatával.
2021. szept. 28. 20:52
3/28 anonim válasza:
20:40-es vagyok
Mi akadályoz meg abban, hogy "teljesen tudatosan" kommunikálj ve szerinted, Kérdező?
4/28 anonim válasza:
Mi akadályoz meg abban, hogy "teljesen tudatosan" kommunikálj vele szerinted, Kérdező?
5/28 A kérdező kommentje:
Szerintem az hogy nem látom, hallom, ékimutatni sem tudom.
Ouija táblám van,de tartok attól hogy nem vele venném fel akapcsolatot.
2021. szept. 28. 21:06
6/28 anonim válasza:
21:01-es vok
Nem hallod? Hogyhogy nem hallod? Tényelg nem hallod hogy mit tégy, és mit ne? Ekkora zaj van a fejedben?
7/28 A kérdező kommentje:
Jelenleg ekkora zaj van a fejemben és részben ezért is szeretnék segítséget.
2021. szept. 28. 21:22
8/28 anonim válasza:
21:09-es vagyok
Miért nem csendesíted le az eméd?
9/28 anonim válasza:
Miért nem csendesíted le az elméd?
10/28 A kérdező kommentje:
Jelenleg nagyon megtört és legyengült vagyok,ilyen helyzetben kísérletet sem szoktam tenni a meditációra.
2021. szept. 28. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!