Igaz az ha leírom amit szeretnék az valóra válik?
EZT ÚGY TALÁLTAM ITT AZ EGYIK HOZZÁSZÓLÁSNÁL.
vettem szerencsehozó elefántot aminek az ormánya a homlokához ér és bele van dugva egy papírhenger-feng shui boltban kapsz- a papírra írd le milyen párra,kapcsolatra vágysz és tedd a szerelem sarokba. ez bevonzza az igazit.
Csináltatok már ilyesmit? Ha igen bejőtt
Ehhez semmiféle elefánt nem kell.
Ezt hívják vonzás törvényének.
Felírod egy kis cetlire mit szeretnél.Elteszed és ha teheted erre a dologra gondolsz,szinte átéled.És igen magadhoz vonzod..BÁrhogyan is de a sors úgy fogja alakítani,hogy úgy legyen.
nem kell semmiféle elefánt. csak egy papír(sőt még az se csak elhatározás) elképzelés és az,hogy ne negatívan állj hozzá,hogy ez hülyeség.
Ez bármivel működik.
Igaz nem biztos h hetek kérdése..sőt van,hogy egy évtized kell míg teljesül(pl te neked a célod 10 millió ft) az lehet h 8-10 évbe telik,míg megüti a kezed a szerencse,vagy egy jó ajánlat.
Tehát bármivel működik csak akarni kell.
Gondolkodjatok.
Miért akarnátok ezzel a módszerrel anyagi javakat,kapcsolatot bevonzani? Nem a Mindenség megismerése, a lelki fejlődés a cél?
Ha ez valóban igaz lenne, akkor senkinek sem lenne problémája...
Azt hittem már kinőttél a mesékből.
AZ a helyzet,hogy pont ezért lehetne benne hinni,mert senki nem hiszi el és mindenki eltekint ettől.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!