Igaz az ha leírom amit szeretnék az valóra válik?
Figyelt kérdés
EZT ÚGY TALÁLTAM ITT AZ EGYIK HOZZÁSZÓLÁSNÁL.
vettem szerencsehozó elefántot aminek az ormánya a homlokához ér és bele van dugva egy papírhenger-feng shui boltban kapsz- a papírra írd le milyen párra,kapcsolatra vágysz és tedd a szerelem sarokba. ez bevonzza az igazit.
Csináltatok már ilyesmit? Ha igen bejőtt?
2010. aug. 29. 22:05
1/5 anonim válasza:
Nem tartok otthon szerelemsarkot.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi ez, de értelmetlennek hangzik. Kérdezz meg valakit az ezotéria témakörben, ők legalább hisznek is benne. Több sikered lesz :)
3/5 anonim válasza:
én nem hiszek az ilyesmiben, én csak azt csinálom hogy ha pl 22:22 van akkor kivánok vmit mert ártani nem árthat.. és szép lassan be is teljesül néha a kivánság.
de hogy többet kéne csinálni bár szó kimondásánál, vagy gondolásánál a megfelelő időpontban, arra már nem veszem a fáradtságotxD:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!