Ez szerintetek miért lehet?
Nos nyitva van a harmadik szemem,de viszont nem látok vele semmit és senkit csak csupán nyomásokat érzek a harmadik szememnél de semmi extra.Szerintetek miért lehet ez igy? Mi kell ahhoz hogy lássak is vele?
Egyébként minden pozitiv választ pontozok.
18 vagyok. Nagyon sok ilyen kérdéshez kommenteltem tapasztalatokat, véleményt. Ugye nem minden jut eszembe most, de ha érdekel nyugodtan keresd meg azokat és olvasd el (ha nem törölték).
Azzal kezdeném, hogy nem mindenki alkalmas erre. Akik nem hisznek ebben, sokkal nehezebb kinyitni. Nem normálisnak néznek minket, mert látunk szokatlan dolgokat. Én (és szerintem sokan akik érzékelnek más síkokat) nem szeretem/szeretjük elmondani, hogy lehet kinyitni. Képességnek tartjuk, azt akarjuk ne legyen több ilyen ember. Igen, elég önző és kisajátító. Ha nagyon szeretnéd kinyitni, ajánlom a meditációt. Ez az alapja mindennek, aztán nézz olyan videokat/hangfelvételeket, amelyekben el vannak rejtve tudatalatti hangok/lények. Ez nagyon sokat segít, én is alkalmaztam. Azt megemlítem, hogy nálunk a családban volt pár hasonló ember, akik mind arról számoltak be, hogy megbánták az egészet. Nagyrészük nő volt. Szerintem sem a legjobb, amikor a vízért nyúlsz, majd az arcodban van egy szellem pofi. A harmadik szem kinyitása egy skálán mozog, a gyengébb fokozattól a legerősebbig. A gyengébb abból áll, hogy látsz árnyakat és kb ennyi. A legerősebb, hogy az emberek arcát, mindent látsz. Nem tudom meddig lehet fejleszteni, én eddig jutottam el, ezért gondolom a legerősebb fokozatnak, hozzáteszem mindent megpróbáltam alkalmazni.
A szellemek/más lények a te energiádból táplálkoznak. (Ezért ijesztenek meg) Igazából annál nagyobb energiával rendelkező lénnyel nem takálkoztam, aki egy könyvnél nagyobb tárgyat mozgatott/dobott le. Elvileg démonokkal lehet alkut kötni amit nem akarok kipróbálni soha, de mondták már ismerőseim hogy mustárt kértek cserébe meg ilyenek, aztán néztem , hogy jézusom..
Sokkal érzékenyebb leszel, utakon jobban figyelj ,főleg autókra.
(Ez csak egy példa a sok közül)
Áttérnék a személyes tapasztalatra: többnyire az elhunyt családtagjaimat és állataimat látom. Emellett vannak nagyon rossz dolgok, nem részletezném most. Nem csak a szellemek vannak. Nagyon ijesztő tud lenni, mikor egyik pillanatról a másik pillanatra történik valami. Engem már elvitt emiatt a mentő.. de mivel én kisokos úgy gondoltam játék, aztán gyerünk, csináljuk, nem gondoltam bele a következményekbe. Jó dolog, mert látom a szeretteim. "Menőnek" tartottam mindaddig, ameddig nem hozták rám a frászt és nem hittem benne. Rajtam egy 180°-os fordulatot változtatott. Sokszor megérzem mit gondolnak rólam mások, képes vagyok aurát olvasni, (színek jelentését nem tudom fejből) látok szokatlan dolgokat, ilyenek. Elvileg van hallás meg érzés is, de ezeket nagyon nehéz "kinyitni" és nincs is benne tapasztalatom/nem nagyon tudok róla semmit. Két részből áll a harmadik szem képesség: pontosak lesznek a megérzéseid, látsz előre dolgokat és ugye a szellemes. Amúgy nagyon hasznos id LEHET, mert ha a párod vagy valaki hazudik/átver, azt tudni fogod..
Amúgy #10-nek igazat adok, vannak szellem vezetők, akikkel képes vagy kommunikálni. Próbáld a tested indaként használni, tegyél fel olyan kérdést, amire igen/nem a válasz. Ha válaszolnak akkor kapcsolatban vagy a más síkokkal szerintem, csak fejleszteni kell. Ha tényleg ki szeretnéd nyitni kívánom járj sikerrel, de nagyon gondold meg, mert ez a folyamat nem fordítható vissza. Sajnos már én sem tehetem, ezért belenyugodtam és megpróbáltam együttélni vele. Azt még elfelejtettem mondani, hogy a neten vannak hasznos oldalak, hogyan tudod használni, táplálni energiával. (Angol oldalt olvass inkább)
Többnyire pedig neked kell összerakni, hogy saját magadnak mi a hatásos módszer, mert én beszélehetek neked arról mitől nyugodsz meg és leszel jobban, ha egyszerűen nálad nem működik.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, többieknek akik meg nem hiszik el nem kell pontozni sem, mert tudjuk, hogy mindenki hülyének nézi azokat, akik itt vannak magyarázattal, olyan gyakorlatokkal amikkel tényleg ki lehet nyitni, csak nekik nem sikerül..
Kedves utolsó neked is ment s zöld kéz.
Én azt el is hiszem hogy nagyon ijesztő lehet szellemeket vagyis lelkeket látni illetve démonokat vagy egyéb entitásokat úgy hogy például nem is szeretnéd.Kitudja milyen entitások lehetnek körülötem az őrangyalaim kívül,elgondolkozok még ezzen hogy megéri e felnyitni vagy sem,és nekem szerencsém van ismerek egy Buddhista Mestert aki tisztít és mi egyéb dolgokat végez,van is vele pozitív tapasztalatom majd ha minden rendbe lesz megkérdezem őt a veszélyeiről és akkor felnyitatom vele.Mert szeretnék kommunikálni az őrangyalaimmal azt is onnan tudom hogy van két őrangyalom mert ez a Buddhista Mester mondta nekem és egyszer hallotam is őket de ennyi.Egyébként az is igaz hogy akinek nyitva van a harmadik szeme az asztrális utazásra is képes? Egy boszorkány mesélte youtuben a nevire már pontosan nem emlékszem.
Az utazás egy másik képesség. Van, aki képes az utazásra, és olyankor látja azt, amit a harmadik szem látni enged, de amikor nem utazik, nem aktív a szellemi érzékelése, és van olyan is, aki lát, de nem képes utazásra.
Ahhoz, hogy kommunikálj szellemi segítőkkel, védelmezőkkel, nem szükséges a "nyitott harmadik szem". Egyszerű meditatív állapotban is képes vagy velük kommunikálni, és ugyan csak a belső szemeid előtt, de láthatod is őket. Ennek persze feltétele, hogy hajlandóak, és képesek legyenek a kommunikációra. Vannak intelligens szellemek, amik teljesen más irányban kommunikálnak, mint az ember, így nem biztos, hogy megértitek egymást.
Kedves Grimfox ismét ment a zöld kéz,nagyon örülök hogy eddig csak pozitív válaszok érkeztek és az adott kérdéshez illően válaszoltatok.
Egyébként csak annyit fűznék ehhez hogy szerintem az őrangyalaim kommunikálni szeretnének velem mert elvégre nem véletlenül vannak melletem meg szerintem szeretnek is engem mert azt tudom hogy nagyon vigyázznak rám mert őszintén megmondva van is ok arra,a másik meg szerintetek miért van az ha kérem őket hogy segítsenek ebben vagy abban nem hülyeségeket kérek tőlük sem semmi olyat ami nem lehetne teljesíthető,csak annyit kérek hogy gyógyítsanak meg és segítsenek abban hogy az érzelmeim vissza térjenek és a rémálmaim szünjenek meg de semmi változás nincs.Pedig az őrangyaloknak elvileg segíteniük kellene nem?Ezért szeretnék velük kommunikálni hogy megtudjam miért nem segítenek meg látni is akarnám mint a két őrangyalomat.
Ment a zöld kéz.
Ezt én meg is értem,de akkor egyszer miért gyógyítottak meg? Lehet nem ez a feladatuk de akkor is akkor Isten minek küldte volna őket ha nem azért hogy segítsenek? Tudják milyen fontos ez nekem hogy vissza kapjam azt amire szügségem van.Mert érzelmek nélkül élni hónapok óta nagyon de nagyon rossz élni főleg úgy hogy konkrétan nem érez az ember semmitsem.De sajnos máshoz nemtudok fordulni csak az őrangyalaimhoz mert az én imáim és kéréseim nem Jézushoz érkeznek hanem a gonoszhoz ez egy hosszú történet ezért is írtam hogy nem véletlenül vannak melletem.De most el is küldtem őket mert így nincs szügségem rájuk.
Erre már nem tudok igazán érdemben válaszolni. Nem hiszek a keresztény istenben, sem pedig az ellenségében, akit a gonosznak neveznek. Én a gyógyulásodat is inkább az erős vágyadnak tulajdonítanám, mint az őrangyaloknak, de ez csak azért van így, mert én nem hiszek az istenben, aki a keresztény értelmezés szerinti angyalokat küldi. Az imák viszont oda érkeznek, ahová akarod, hogy érkezzenek. Ha Jézushoz, vagy istenhez imádkozol, hozzájuk érkezik. Az ima szándék, ha a szándékod az, hogy Jézus hallgassa meg, Jézus fogja meghallgatni. De a meghallgatás, és a számodra tetsző válasz nem azonos.
Én 15 éve élek úgy, hogy hol nincsenek érzelmeim, mert teljesen kiüresednek, hol nekem kell őket elnyomni, mert ártalmasak lennének. Lehet így élni, de nem kellemes. Ha zavar ez az üresség, rossz irányba keresel. Kívül nem találsz rá megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!