Tényleg így kell fekete mágiával szerelmi kötést csinálni?
Pár kérdéssel lejjebb olvastam hogy valaki ezzel a rituáléval csinált szerelmi kötést, és visszament hozzá a nő.
Sok ilyen technika van, amivel ilyen rituálét tudok csinálni?
Lehet fekete vagy fehér mágia is, és működik?
Itt a válasz, elég durva dolgok vannak benne.
''Csináltam már szerelmi kötést.
Huszonévesként szerelmes voltam egy idősebb nőbe.
Voltunk együtt, de később a korkülönbség miatt elutasított.
Fekete mágiát csináltam, fekete kakas vérét, a hajszálával együtt friss ondóval égőáldozatban bemutattam, közben a tűz felé tartottam a fényképét, és azt kívántam hogy így perzselje őt is a szexuális vágy, mikor rám gondol, vagy velem van.
Fél év múlva már együtt éltünk, egy év múlva feleségem lett.
DE!
Megakart fojtani a szeretetével, állandó féltékeny volt, de szinte minden másodpercről is el kellett számolnom.
Állandóan jött utánam mindenhova, és mindig de MINDiG perverz szexi üzeneteket küldözgetett.
3 évig voltam vele, utána elváltunk, mert egy este bezárt a szobába, és nem akart már munkába se elengedni, mert azt hitte este a szeretőmhöz megyek.
Még a mai napig is heti szinten küld üziket, meg olyan képeket, amik sokszor erősen +18 kategória.Pedig már együtt sem vagyunk.''
Heeee ez most komoly?
Hol sántít ez a leírás?
Nekem elég fura belegondolni is, hogy valaki ennyire komoly rituálét csinál, a neten megtalálható enyhébb rituálék helyett.
Ott még állat áldozása sincs leírva.
Pont nem a logikától működik valami, sem a sorrendtől...
Szertatás? Az valami egészen más, mint az ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!