Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tényleg így kell fekete...

Tényleg így kell fekete mágiával szerelmi kötést csinálni?

Figyelt kérdés

Pár kérdéssel lejjebb olvastam hogy valaki ezzel a rituáléval csinált szerelmi kötést, és visszament hozzá a nő.

Sok ilyen technika van, amivel ilyen rituálét tudok csinálni?

Lehet fekete vagy fehér mágia is, és működik?

Itt a válasz, elég durva dolgok vannak benne.

''Csináltam már szerelmi kötést.

Huszonévesként szerelmes voltam egy idősebb nőbe.

Voltunk együtt, de később a korkülönbség miatt elutasított.

Fekete mágiát csináltam, fekete kakas vérét, a hajszálával együtt friss ondóval égőáldozatban bemutattam, közben a tűz felé tartottam a fényképét, és azt kívántam hogy így perzselje őt is a szexuális vágy, mikor rám gondol, vagy velem van.

Fél év múlva már együtt éltünk, egy év múlva feleségem lett.

DE!

Megakart fojtani a szeretetével, állandó féltékeny volt, de szinte minden másodpercről is el kellett számolnom.

Állandóan jött utánam mindenhova, és mindig de MINDiG perverz szexi üzeneteket küldözgetett.

3 évig voltam vele, utána elváltunk, mert egy este bezárt a szobába, és nem akart már munkába se elengedni, mert azt hitte este a szeretőmhöz megyek.

Még a mai napig is heti szinten küld üziket, meg olyan képeket, amik sokszor erősen +18 kategória.Pedig már együtt sem vagyunk.''

Heeee ez most komoly?

2021. júl. 3. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Dehogy is... Ez nem Harry Potter
2021. júl. 3. 10:32
 2/9 Tudi333 ***** válasza:
29%
Így is lehet.
2021. júl. 3. 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Ilyen a valóságban nem létezik.
2021. júl. 3. 10:38
 4/9 Grimfox ***** válasza:
42%
Elég troll leírásnak tűnik. Több ponton is sántít.
2021. júl. 3. 14:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Hol sántít ez a leírás?

Nekem elég fura belegondolni is, hogy valaki ennyire komoly rituálét csinál, a neten megtalálható enyhébb rituálék helyett.

Ott még állat áldozása sincs leírva.

2021. júl. 3. 16:23
 6/9 Grimfox ***** válasza:
47%
Többek közt az állatáldozatnál sántít. Nem adok tippeket, de ez a rituálé önmagában nem fejezi ki a szándékát. Még a leghitelesebb eleme a fényképégetés, de önmagában az sem csinál semmit. Gondolom ezt fura lehet hallani mágiával kapcsolatban, de a szertartásoknak is megvan a maguk logikája. Ennek a szertartásnak viszont nincs ilyenje. Egy sor elem véletlenszerűen összedobva.
2021. júl. 3. 17:09
 7/9 Tudi333 ***** válasza:
0%

Pont nem a logikától működik valami, sem a sorrendtől...

Szertatás? Az valami egészen más, mint az ilyesmik.

2021. júl. 3. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Feketemágiával semmit se szabad csinálni. A fehérmágia erősebb és jó hatása van.
2021. aug. 1. 17:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Te most ezt komolyan elhiszed?
2021. szept. 4. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!