Mi lehet ez? Látnoki képesség, vagy csupán illúzió?
Csak most van bátorságom feltenni a kérdésem, mert sokáig szégyeltem nem mertem megmondani senkinek sem. Az eset gyerekkoromban kezdődött, amikor is azt álmodtam a felhők vérezni kezdtek az Istenek pedig szomorúak voltak,mert nem foglalkoztatott minket a környezet hanyatlása. Pirosan izzott az ég, harag volt mindenhol. De én nem kaptam a haragjából. Csak figyelmeztett vigyázzunk, különben elevenen eléget minket.
Ezt az álmot nem lehet elfelejteni, még mindig emlékszem rá. A másik pedig az volt, hogy apám halála előtt láttam őt a fán lógni, teste pedig bomlásnak indult. ( Ilyet nem láthattam még filmekben sem, hiszen csupán 7 éves voltam)
Úgy érzem mintha jeleket kapnák, de nagyon nehéz ezeket kiszűrni.
Minden megérzésem általában bejön, sokszor félnek is tőlem mert szerintük harcos lélek vagyok.
Az biztos, hogy nem érzek jót a mostani világgal kapcsolatban sem.
Sok álmom is valóra vált már. Mégsem tudom ezeket a dolgokat hová tenni. Tudna nekem valaki segíteni? ( Lehetőleg értelmes választ szeretnék)
"Mint egy hatalmas kiáltás a hegy tetején, aminek a visszhangját a pár másodperccel idősebb verziód is hallhatja" ...ekkora fa@ságot...ugyanazon idővonalon nincsenek átfedések entitás által,a párhuzamos idővonalteremtések nem így kerülnek kidolgozásra..
De ha neked egy fanfiction agymenés kell kérdező akkor azt meg is érdemled..
általában az az erős harcos lélek aki ki tud lépni a testéből. az asztrálsíkon lát, hall stb. olykor fizikális síkon éber állapotban látja a nem e világi lényeket. lényeket lát, hall stb.
nem tudok arrol h lenne olyan aki lát lényeket, ki tud lépni a testéből s a jövőt megálmodja.
vagy ez vagy az. aki a jövőt megálmodja, az tán később vozualizációkat is lát.
ez elsőször félálombeli képi megjelenés. aztán hallás,szaglás,tapintás s fájdalom megérzése is társúl hozzá- de akár álombélinél is előfoedúl. mondjuk h megálmodod h felég valami s benn ég valaki. érzed a füstöt, a fulladást s még a tűz forróságáz, sőt azt is ahogyan az ember elég, te magad is érezheted az égés fájdalmait.
meditációban is hasonlók. vagy ha csak csukott szemmel ülsz, előjönnek gondolathoz hasonló képi vizualizációk vagy a fent említett élmények. akár nyitott szemmel is. legdurvább ha ébren vagy s totál átéled, benne vagy a jövőképi vizualizációkban- ahogy olykor a filmekben is van.
hááát....
megálmodtad többször is a jövőt...
aztán azt is h öngyilkos lesz az apád....s nem tettél semmit sem h megakadályozd..... nem hiszem h bárki is "harcosnak" nevezne téged ezek alapján.
ha tettél volna ellene csak akkor.
de amúgy ez nem kérdés amit kitettél, hanem csupán önfényezés, dicsekedés.
ismertem ennél többre képes embereket. volt olyan 17 éves lány aki egy buszbalesetet vizualizációkban meglátott s azonnal tett is ellene.
akkor látta a viziókat amikor felszállt a buszra. neki óráknak tűnt, miközben valójában egypár másodperc volt.
kkérdezték h mi a baja, mert elsápadt. hirtelen nem is gondolkozva játszotta h rosszúl van. a buszsofőrnek könyörgött h ne induljon el. mát idiótának nézték. de később kiderűlt h egy kamionnak szivárgott a gépolaja vagy mije. kisebb baleset történt csak.de másnap a buszsofőr hálálkodott a lánynak h hisztizett neki h ne induljon el. bezzez az ilyet a hiradóba nem tesznek bele.
ezt itt gyakszin írta a lány, majd facebookon is rákereshettem s visdzaigazolta a buszsofőr s egypár buszon utazgató h valóban így történt.
ha már annyira nagyra vagy magaddal....inkább ezen gondolkozz el h ki vagy s h milyen alak....
az hogy te megálmodtad apád öngyilkosságát én nem nevezném különleges képességnek. te éltél az apáddal vagy ha nem is akkor is jól tudtad az apád életkörülményeit, pszichés és mentális állapotát. tehát tudatosan is tudhattad h mit fog művelni. az h megálmodtad csak a tudatod s a tudatalattid kivetülése.
a világ helyzetét is mindenki tudatosan tudja h csak minden egyre rosszabb lesz. ahogy te se tettél semmit se hapát ne legyen öngyilkos, úgy te sem fogsz továbbra se tenni semmit se s senki sem fog semmit sem csinálni a világ romlása ellen.
csak különlegesnek akarod magadat gondolni s elérni h mások is annak tartsanak.
mások ezerszer különlegesebbek.
mivel nem reklámoztatják itt magukat, nem keverik össze a tudatos és a tudatalattijukat az álmaikkal s nem kapcsolják össze ezeket a jövő történéseivel.
tehát ez nem képesség. csak egoizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!