Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmes férfi vagyok-voltam....

Szerelmes férfi vagyok-voltam. A hölgy miután "megfejtett" mint egy feladatot hogy ki/milyen vagyok, megbélyegzett magában, beskatulyázott nagyon negatív módon, és cserben hagyott, mégcsak nem is hajlandó megbeszélni. Hogyan jöjjek ki belőle?

Figyelt kérdés
Ez egy negatív mágia. Pszichológiailag, emberileg,, mágikusan hogyan jöjjek ki belőle? Jó hírű természetgyógyász és szellemi gyógyító kudarcot vallott ebben. Valahogy rá kéne vissza terhelni azt az erkölcsi emberi megbélyegzést bekategorizálást, nyomást, uralkodását, fölényét, győzelmét fölöttem ami erkölcstelen, és tényleg letett engem magában a béka feneke alá. Meg akarom fordítani ezt! Úgy hogy érezze az életében a lelkében a mindennapjaiban, az egész életében a saját átkát amivel engem illetett. Látni is akarom mindezt, tudni róla, és tudja meg hogy tudok róla és tudatosuljon benne hogy legyőztem őt, nem tudott erkölcsileg emberileg megsemmisíteni, hanem ő semmisül meg!
2021. jún. 29. 06:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Biztos rohadt nagy szerelem volt.
2021. jún. 29. 10:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Amúgy necces, hogy a természetgyógyászatot kavarja az ezotériával és a szellemgyógyászattal, aminek semmi köze hozzá, mert tudományos alapja van.

A szellemgyógyászat inkább a táltos emberek hitvilágához tartozik. Mellesleg ha csak szellemgyógyász, akkor egy hivatásból ténykedő szellemgyógyász nem fog így viselkedni, ahogy leírta.

Ott a példa arra a nénire, akit a Ferike kisgyerekhez hívtak, mert azt hitték megszállta az ördög. Nem tudom apukának volt-e annyi esze, hogy egy teljes körű nagy egészségügyi vizsgálatra vigye, mert pl. idegrendszeri betegségeket okozhat vírus is, amitől agresszív lesz a gyerek. pl. veszettség, bár a kisfiúnak nem az volt a baja, de sanszos, hogy valami egészségi problémája volt, és nem biztos, hogy pszihés. Láttam a felvételt mit műveltek a gyerekkel, hogy a néni,hogy próbálta kiűzni belőle az ördögöt.

Arról nem is beszélve, hogy egy bosszúéhes visszautasított ostoba férfi nem fogja fényezni a természetgyógyászt, hogy egy jó hírű természetgyógyász, már a jó hírű fogalma ellentmondás.

Tök mindegy hogy ki írja, de biztos nem a pasi, és az sem biztos, hogy a nő, de az szerintem sanszos, hogy nő írja, mert a fogalmazása olyan, szimplán az is lehet, hogy csak mind a kettőt akarja befeketíteni vagy éppen féltékeny a pasira egy harmadik.

Bármi is az igazság ennek az embernek pszihés problémája van, az aki nem tudja elfogadni a visszautasítást, vagy ha ténylegesen megalázták és kihasználták, egy egészséges ember nemhogy a bosszút tervezgeti, hanem azt sem tudja, hogy meneküljön el az ilyen emberek elől, de első amit gondolni fog, hogy jogi segítséget kér, és nem bosszúra szomjasan akarja elintézni szociopata jellemvonásokat mutatva.

2021. jún. 29. 10:59
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Annak a lelki tehernek amit magadon érzel,az egyetlen oka hogy teret adsz neki. A probléma hogy rosszul reagálod le a történteket,hibás a rajtad kívüleső történésre adott szubjektív reakciód. A probléma benned és nem benne gyökerezik ergo.

Következésképp,ameddig rajtad kívüleső módszerektől -legyen az akár ezoterikus- ne számíts megoldásra,sőt számolj a lelki probléma határozott súlyosbodására.

Nem mellesleg,önértékelési és más zavarokat sejtetnek az általad leírtak. Ilyen hiányosságokkal nem lehet érdemi fejlődésre szert tenni a mágiában.

Kérlek ne vedd támadásnak,sértésnek a válaszom,segítő szándék vezérel.

Próbáld objektívebben látni magad és a történteket.

Szerény véleményem ez csupán.

2021. jún. 29. 12:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Érthető, hogy fáj az elutasítás, és ha úgy érzed, a másik még arra sem méltat, hogy megbeszélje veled a dolgokat. Valószínű, hogy életedben nem először történik ez veled, és azért vált ki ilyen tehetetlen dühöt, agressziót, bosszúvágyat. Ha rendben lennél lelkileg, akkor is fájna, de nem akarnád a másikat megsemmisíteni, hanem megpróbálnád levonni a tanulságokat, és magadban rendezni a dolgot.

Ahogy most érzed magad, nem egészséges. Ahogy most érzed magad, attól te szenvedsz csak.

Ahogy írták már előttem: irány a pszichológus. Ha sikerül megszabadulnod ezektől az érzésektől, sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb leszel majd, és még az is elképzelhető, hogy könnyebben alakítasz majd ki egészséges kapcsolatot egy hozzád illő emberrel.

2021. jún. 29. 15:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy embernek rossz véleménye van rólad és meg akarod bosszulni? Egyik exem 4 millával másik 135 ezerrel húzott le, mégsem öltem meg őket. Összeszedtem magam és boldogan élek, ők meg nyaljanak sót, ennyi. El kell engedni és fel kell nőni. Az hogy valakinek van egy negatív véleménye rólad, elutasított, az nem járulékos veszteség, tovább kell lépni, van ilyen. Ha szerelmes voltál/vagy bele, akkor pláne nem akarod hogy szenvedjen az elutasítás ellenére SEM!
2021. júl. 28. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!