Időjárás összefügg melyik vallást követik a legtöbben.Hideg északi országokban sok a katolikus, míg déli meleg országokban sok az ördögimádó?
Északon hideg van, ami a folyamatos favágásra, tüzelésre, egyszerű élet berendezkedésre készteti az átlag embert.
Délen meleg, ahogy a pokolban is, itt már szabadabban élnek az emberek, sok az ördögimádó.,
Ahogy a meleg növekszik, az emberek jókedve is, és a vallás béklyóit levetkőzve, inkább az Ördögöt imádják, és csinálnak mindenféle hedonista élvezetet?
És az ateisták?
Azt feltételesen benyelem, hogy a jegesmedvék Jövel Jézus légy vendégünkkel fohászkodnak a bálna tetem körül. Valamint a pingvinek csoportosan tartanak sátánista összejöveteleket....
Bár nem tudom neked mitől van melegebb a déli sarkon mint az északin.... Vagy nagyon délre mentem?
Időjáráshoz kötötted a vallásokat de kihagytad az ateizmust pedig az isten nélküli anyaghit idősebb a kereszténységnél is. Csak sokat várt hogy virágkorát élje a világban.
Kérdező amúgy nem nincs összefüggésben...
#20 én remélem hogy magától, mert akkor egyedi szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!