Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt olyan aki sikeresen...

Van itt olyan aki sikeresen realitás shiftelt?

Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 20:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Dehogy ugyanaz. (Már volt tudatos álmodásom) A reality shiftingnél nem kell aludni és nem tudsz csak úgy felébredni. Csak akkor tudsz visszatérni ha te is úgy akarod. A tested eközben ébren van és a tudatod egy része irányítja helyetted. Meg pl. a reality shiftingnél ha egy másik testbe kerülsz akkor az emlékeid is meglesznek arról az életről, illetve ha visszatérsz akkor az eredeti életedről is, ami addig történt amíg shifteltél. Plusz az idő is külömbözik, tehát pl. reality shiftingnél amíg az alternatív univerzumban pl. 1 év telik el ebben eltelhet 1 másodperc.
2021. máj. 15. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Látom működött az agymosás
2021. máj. 15. 16:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, nekem sikerült a pillow methoddal, viszont nem oda kerültem, ahova szerettem volna, ezért egyből visszajöttem. Egyébként annyira valósághű, hogy azt hittem kiugrik a szivem. Nagyon durva.
2021. máj. 24. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!