Van itt olyan aki sikeresen realitás shiftelt?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 20:00
1/13 A kérdező kommentje:
*reality
2021. máj. 11. 20:02
3/13 anonim válasza:
De ugye tudod hogy ez nem igazi, csak egyfajta meditáció?
4/13 anonim válasza:
Sokan gondolják hogy ez olyan shift lehet mint egyes kommenteket látok ilyen shift videóknál mint "szeretnék draco barátnője lenni, bárcsak harry potter univerzumban lennék..stb"ÉN amúgy hiszek ebben a reality shift dologban de nem úgy, hogy egy teljesen más valóságban ébrednék fel hanem a mostnani világodat alakítod úgy ahogy a tudatalattid szeretné és ezt befolyásolni tudod. Ahogy egyre jobban gondolsz rá, meg minden. De ez a hirtelen egy harry potter unvierzumban találnád magad reggeli ébredéskor szerintem eléggé túlzott és ilyen nem létezhet fizikai és valóság síkon szerintem..:D
5/13 anonim válasza:
Semmilyen világot nem alakítasz át, ez olyan kb. mintha irányítottan álmodnál. Nem ugyanaz, de hasonló dolog.
6/13 anonim válasza:
5.pedig a tudatalatti sok mindenre képes és ezt nálam bizonyították események. Valamire nagyon erősen koncentrálsz azt bevonzod és így alakítod át a mostani valóságodat. Nem egyszer törtnét olyan, hogy nagyon koncentráltam egy adott dologra, eseményre stb és igaz nem időhöz kötötten de előbb utóbb valóra vált. Én ezt nevezném inkább reality shiftnek.
7/13 A kérdező kommentje:
6: Ezt úgy nevezik vonzás törvénye és nem úgy, hogy reality shifting.
2021. máj. 12. 06:20
8/13 anonim válasza:
7.pedig egyben az is :)
mindenki máshogy gondolja amúgy.
tudom mi a reality shift de szerinted ha valakinek ténylegesen sikerült volna annak pont lenne ideje ide feljönni és válaszolgatni miközben olyan világban él amit megálmodott?CX
9/13 anonim válasza:
#6 Én erre inkább azt mondanám, hogy tettél érte és elérted amit akartál. Minek túlmisztifikálni állandóan, nem értem...
10/13 anonim válasza:
2010: Tudatos álmodás
2020: Reality shifting
Egy és ugyanaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!